arkadaşlar pasaportumu yollayalı 27 gün oldu nerde bu pasoport yaa:S konsolosluğu mu arasam napsam? bide konsolosluğu aradığımızda türkçe mi konuşuyoruz ingilizce mi ?
arkadaşlar pasaportumu yollayalı 27 gün oldu nerde bu pasoport yaa:S konsolosluğu mu arasam napsam? bide konsolosluğu aradığımızda türkçe mi konuşuyoruz ingilizce mi ?
log jam restaurants -----lake george, ny
türkçe konuşuolar, arayıp öğrenebilirsin ama 14;30 16:00 arası araman gerek die biliyorum....
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Walla benimde arkadaşlar pasaportlarını 5 amyısta yolladı hala ses yok ya nerde bu pasaportlar![]()
Don't Give up
Benimki de yaklaşık 1 ayda gelmişti..Konsolosluğu arayıp sorabilirsiniz..Web sitelerinde telefon numaraları ve aranabilecek saatler yazıyor.O saatlerde arayıp isminizi verirseniz hemen kontrol edip durumu söylüyorlar..
bnde 4 mayısta yolladım zaten
saolun arkadaşlar bilgiler için
ya olurdu İST konsolosluğu arasak sölerlermi ? BEn şirkete sordum bilet tariinden 1 hafta önceye kadar arayamıyorsunuz dedi.
Don't Give up
yha bnde aramaya korkuorum siteden arıyanların geneli ret almışş:S
iyice kafayı yedm hee cahilliğim sn noktada nelere inandırmaya başladım kndimi:S:d
ya arkadaşlar saçmalamayın öle pasaportu sormak için arayana red vermezler ... ayrıca vermezlerse vermesinler yani bu kadar vize dert etmeyin amelelik yapamıyacağız diye üzülen bi tek biz varız ...
abi ne yaptiniz ya 27 gun ne demek ya...ilk katilim mi acaba.. cunku gecen carsamba daha once 2 defa gitmis bi arkadas gorusmeye girdi ve pasaportuna vize basili olarak cuma geldi..
if you`re good at something , never do it for free.
doğru demişin valla ama insan stres yapmadan duramıo hele bnm gibi isim soruşturmasına takıldıysa, moralim sıfır kaç gündür
hiç bi net bilgi yok uçak biletimden de olcam işimden de...
(ben de hep bu soruşturma konusunda msj yazıorm foruma ama napim bu konuyla ilgili araştırma yaparken buldum bu forumu, inşallah Amerika'ya gidersem orda neler olduğu hakkında yazmak da nasip olur)
mayısın 20 sinde verdim 28 inde geldi neye göre belirleniyor öncelikle ? herhangi bir kuralımı var ?
benimde dolu dolur 18 gün geçti hala ses seda yok :s gitme tarihi geliyo artık.Ds başlangıcı geçmeden gönderirler umarım :S
Arkadaşlar bence amerika ya gidiş tarihinize doğru yolluyolar. ben 20 mayıs ta yollamıştım pasportu konsolosluğa. 29 mayıs'ta geldi ama benm gidiş tarihim 6 haziran belki o yüzden hemen yollamış olabilirler. gidiş tarihi 15 20 haziran ciavarı olanlara fln rahat davaranıyorlardır diye tahmin ediyorum. benmle aynı gün gönderen birinin gidiş tarihi 18 haziran civarıydı ve benm geldiğinde onun ki daha işleme bile konulmamıştı
bence erken geç ile alakası yok çünkü ben 19 haziranda gidiyorum 11 mayısta gönderim ve 15inde elimdeydişans diyelim umarım fazla sürmez bu beklentileriniz
![]()
bizde 28 inde gonderdik bugun arkadasa mesaj gelmiş sizin işlemler tamamlandı pasaportunuzu bugun gonderiyoruz ama biz den baska birine mesaj yok henuz . bu konuda bilgisi olan var mı pasaport ları gondermeden e mail atıyorlar mı.
abicim msj olayını sadece ups atıo, teslim aldık, yarın geitrioz , evde olun die..
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
bana msj atmadan getirdiler direk ..
ya konsolosluk sirayla halletmiyo bu vize olaylarini o yuzden bazen cok gecikebiliyo ben gecen yil 2. vize gorusmesine 1 temmuzda girmistim ve 15 gunde gelmisti cvp . dusunun gorusmeye giderken hersey hazir ds 2019 vs. ve temmuz ayinda wat ogrencisi de yoktu benden baskaona ragmen 15 gun surdu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks