Evet arkadaşlar ABD'de kim işinden ne kadar saatlik ücret alacak?
İşimizi ve kazanacağımız saatlik ücreti yazalım..
Evet arkadaşlar ABD'de kim işinden ne kadar saatlik ücret alacak?
İşimizi ve kazanacağımız saatlik ücreti yazalım..
Myrtle Beach te lifeguard saatlik 7.5 $ haftadaa 35 saat overtime yok vekoanklama motelde 340 $
slingshot orlando 30-40 saat arası saatlık 8 dolar over time yok dayalı doselı havuzlu ev 90 dolar haftalık![]()
Ins Allahtan bişi olmassa Allah kısmet ederse![]()
new jersey,north cape may mc donalds 7.5$
Rakamlar tamamen hayali olmus Alaska icin bile zor olan rakamlar ama imkansiz degiller .![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben saat başı degil maç başı çalışıyorum:=cleveland ta indiands beysbol takımının stadında calışcam maç başına 70$ alcam.. ayrıca 2. işte olacak onunda saati 8$ bakalım umarım söylenenler gibi olur...
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
walla öle 1 imkan olsa bize özgü her türlü şeyi satmayı isterdim... ama yapcagım işler genel anlamda karşılama elemanı diye geciyor... detay olarak vip'e içki servisi.. standlarda durma ...bilet kesimi... hediyelik reyonlarda satış... vsvsvs..:=) sanırım forumdaki en ilginc işlerden birine sahibim:=)
ha bu arada calışacagım stad gecen yıl amerikanın en iyi stadı seçilmiş:=harika bi stad..
Benim ilk başta 4.83$ +tips idi ama o iş iptal oldu şimdiki iş de restoranda hosteslik. O da saati 8$ tip de olur dediler (:
bar harborda houskeeperlık 8 $ / h haftada 35 saat overtime ve tip yok.
2.iş hakkı var konaklama ise aylık 300 dolar....
Saatlik 2.13 $'cık+ Tips...
10+ lar ortaya ciksin merak ettim![]()
8 $ 40 saat garantı tips de olabılır konaklama 90 $ haftada boston![]()
8,5 idi ama iptal oldu yarını bekliyorum
nba versiyonu yok ama hemen cavs ın stadının yanında benim calışacagım stad:=![]()
ahaha ben severim cavs ı ya 3 gündür dua ediyorum yensin su orlandoyu die ama 3-1 gerideler inş bi mucize olurda yenerler bende ordayken hemen yan tarafımdaki stada 1 kulak kabartırım .. hele ki final kobe-lebron finali olursa tadından yenmez :=![]()
toyguncum yapma be cavs 4-1 yenilsin lebron a cok ayar oluyorum hele 2 mac once son 1 saniyede attigi 3lukten sonra daha da ayar oldum . orlando 2. ve 3. ceyreklerde farki eriterek maca ortak olcak insallah .. orlando-denver finali iyi olur bedenver da sampiyon olur
yemek bedawa kalıcak yer bedawa iş kıyafeti bedawa su bedawa kahve bedawa her türlü otelin içindeki olanaklar müşteriye ne veriliyosa sana bedawa..saat başı 5 dolar ama tabi olsun o kadar
![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
2.13+tips..
уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg
At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
e.c phillips son alaska saati 8.30 dolar, konaklama aylık 180 dolar...
Tennessee Pigeon Forge KFC 7.25$
4.5$ + tips benim de
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks