Work and Travel
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Esenler otogarından Atatürk Havaalanı'na gitmek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Esenler otogarından Atatürk Havaalanı'na gitmek

Arkadaşlar benim uçak sabah 6 a kalkıyor Atatürk Havaalanından.4 gibi fln orda olmam lazım sanırsam.2-3 gibi otobüsle esenler otogarına gelmiş olurum.geceniğn bu saatinde nasıl gidebilirim havaalanına.Metro var direk ama kaça kadar çalışıyor bilmiyorum,bilen var mı?Dolmuş fln de olmaz herhalde.Taksi ne kadar tutar bilemem,hiç anlamam pek taksiye binmediğimden.Eğer metro yoksa korsan taksinin tekiyle yapacaz bi pazarlık kaça götürür acaba.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

dostum geldigin otobus firmasinin servisi ile yesilkoy ve civarına gelebilirsin oradan taksiye binersin ordan bisi tutmaz ztn

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

dostum esenler otogarına indikten sonra ordan indiğin otobüsün mutlaka taksime servisi olur. taksime gel yada atatürk havalanına en yakın merkeze gel ordan da artık taksi bulman gerekebilir ve ortalama 40-45 milyon tutabilir. ordan havaş servisleri ile atatürk havaalanına geç diycem ama onlar gece 1 den sabah 4-5 e kadar Atatürk havalimanına servisleri yok diye biliyorum. ama sen otogara iner inmez ordan mutlaka birilerine sor yinede. taksimde korsan taksi bulursan daha ucuza da getirebilirsin.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı XxRamSesxX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum esenler otogarına indikten sonra ordan indiğin otobüsün mutlaka taksime servisi olur. taksime gel yada atatürk havalanına en yakın merkeze gel ordan da artık taksi bulman gerekebilir ve ortalama 40-45 milyon tutabilir. ordan havaş servisleri ile atatürk havaalanına geç diycem ama onlar gece 1 den sabah 4-5 e kadar Atatürk havalimanına servisleri yok diye biliyorum. ama sen otogara iner inmez ordan mutlaka birilerine sor yinede. taksimde korsan taksi bulursan daha ucuza da getirebilirsin.
    Dostum esenler ıle taksımın ne alakası var gereksız hıc geregı yok.otogardan atla maxımum 10 bılemedın gece tarıfesıyle 15 ı gecmez.en mantıklısı bu hıc bısı ıle ugrasma ındıgınde ın bı normal ticarı taksıye gıt havalımanına yakın zaten.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı XxRamSesxX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 TL taksi tutsa , 30 TL arkadasin gidecegi yerden Istanbul otobus fiyati olsa , toplamda 70 TL eder . Bence 90 TL ye ucak firmalari ile ucabilirsin ustelik okadar ugrasinda yanina kalir . 12 ucusu ile saat 1 de orada olursun . 2 saat beklersin ve check-in yaptirirsin ...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

40 TL taksi tutsa , 30 TL arkadasin gidecegi yerden Istanbul otobus fiyati olsa , toplamda 70 TL eder . Bence 90 TL ye ucak firmalari ile ucabilirsin ustelik okadar ugrasinda yanina kalir . 12 ucusu ile saat 1 de orada olursun . 2 saat beklersin ve check-in yaptirirsin ...
    bende öyle düşünmüştüm izmirden giderken ama bavul 2*23 fakat pegasusa baktım bavul 15 kg yazıyor o yüzden vazgeçtim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

uçak işi olmazda Istanbul'a.Metronun çalışıp çalışmadığını bilen yok mu?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı utku1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uçak işi olmazda Istanbul'a.Metronun çalışıp çalışmadığını bilen yok mu?
    calısmıo son olarak 12.30

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Esenler otogarına 2-3 gibi geleceğine 11-12 gibi gel. Metroya binip havaalanına git. 1,5 TL jeton ücreti ödersin sadece. Otogardan havalimanına giden son metro 00.41'de geçiyor. Ona göre ayarlamanı yaparsın.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Slm arkadaşım. Ben bayrampaşada oturuyorum sabah metro 6 veya 6-30 arası çalışmaya başlıyor. Sen otogara geldiğinde taksici ile konuş ve durumunu anlat öğrenci olduğunu acilen havaalanına gitmen gerektiğini söle ve gündüz tarifesi ile havaalanına gidersin oradan en fazla 15 -20 dkka sürer ve taş çatlasa 20 - 25 TL para verirsin.

Ayrıca taksicilere dil dök gündüz tarifesi için kabul etmicek yoktur

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Sen taksiciye Amerika'ya gideceğini ve İstanbul'a yabancı olduğunu söyle. O gerekeni yapacaktır.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen taksiciye Amerika'ya gideceğini ve İstanbul'a yabancı olduğunu söyle. O gerekeni yapacaktır.
    hehehe sakın öle bişi kaçırma ağzından istanbul turu atarsın sonra

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

ya dostum baslamısın bı yola mılyarlar dokmussun taksıye vercen 30 tl gozune gorukmesın devede kulak kalır o dıger masrafların yanında

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

5'i veren "onu" da verir diyorsun yani. Bu mantıkla sen fazla yaşamazsın.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5'i veren "onu" da verir diyorsun yani. Bu mantıkla sen fazla yaşamazsın.
    Snn yaptıgın hesap Ferrari alıp cok yakar dıe gaza basmaman 20 ıle gıtmen bu mantıga dıyecek hıc bısı bulamıorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Havas ın gecenin köründe bile olsa yarım saatte bir Atatürk Havalimanına servisi var diye biliyorum ben. Cünkü bu konuyu ben de acmayı düsünmüstüm ve arastırmıstım biraz
    http://www.havas.com.tr/tr/otobus_istanbul_ahl.asp 10 Ytl makul bir ücret sayılabilir gecenin 3 üne göre. Karar sana kalmıs...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşım çok yanlış bilgiler var sana verilen en mantıklısı faruk un verdiği ben olsam 12:30 gibi esenlerde olurum ve son metro seferini yakalarım gecede havaalanında geçirirsin vakti çok bişey değil.ayrıca istanbulda taksi fiyatları kesinlikle türkiyedeki enucuz fiyattır.öyle 40-45 falan gibi bi mebla asla tutmaz taksiciye durumu anlatırsan en fazla 20 liraya havaalanındasın..hele şu taksimi tarif eden arkadaşa çok güldüm sakın öyle bi hata yapma tam ters istikamete gitmiş olursun..
    DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

metro ya da kamil koç ile geleceğim.Bunların Havaalanına en yakın nereye götürüyor biliyormusunz peki?taksiyi ordan tutarım ucuz olur

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkadasim kamil koc un ucretsiz havaalani servisi var her saatte merak etme. biletini alirken servisle gececegini belirt, rezerve etsinler. kolay gelsin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

saolasın.metronun son seferi 00.40 mıydı havaalanınna

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı utku1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saolasın.metronun son seferi 00.40 mıydı havaalanınna
    hocam ne uğraşıyorsun. madem kamil koçla gideceksin. atla servisine git bedavaya.sabaha kadar servisleri var. metroyla ne uğraşıyorsun çaldırcan paranı gece gece daha gidemeden.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

korkutmayın insanları ya

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

en uygun seçenek ne şimdi? net bi şey söyleyin, ankaradan otobüsle gelcem istanbula(uçağım sabah 6da). hangi firmadan alayım bileti?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

vala her türlü tedbiri almak lazım.
    ben kamil koç a sordum sabaha kadar servisleri varmış. nilüferin de vardır kesin ama sen yine de bir telefonla ara sor nilüfere

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Hangisi havaalanı servisi sunuyorsa ondan al. Gece 3'de servis kaldıran varsa tabi.
    Eğer hiçbiri sunmuyorsa biletini gece 12'ye ayarlayacak şekilde al. Son metro seferi 00.40'da.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar çok saolun. yolculuk 8 haziranda. önümüzdeki hafta içinde alıcam otobüs biletini. o saatte servisi olan firma bulursam, foruma da yazarım. bulamazsam, faruk'un dediği gibi gece 12de istanbulda olacak şekilde alırım bileti...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

@blueblood
    benim de ucagim sabah 6 da delta havayollari ile. ankaradan 19.30 cikisli kamil koc ile gelicem. 2 de istanbuldayim. bi sikinti olacagini sanmiyorum.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı tough Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @blueblood
    benim de ucagim sabah 6 da delta havayollari ile. ankaradan 19.30 cikisli kamil koc ile gelicem. 2 de istanbuldayim. bi sikinti olacagini sanmiyorum.
    ben klm ile gidiyorum. kalkış saati tam 6 değil aslında, 5.55 kamil koç'un bilet fiyatı ne kadar, diğer firmalara oranla biraz pahalı olduğunu duymuştum.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Arkadasim diger firmalari pek bilmiyorum ama Kamil Koc rahat hat normal hatlarla ayni fiyat ve 30 TL. Kanimca uygun bir fiyat.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar 4*5 saat önce havalimanında olsanız ne fark eder,gezin dolaşın kalkan ucakları zileyin vardır eğlenilecek bişeyler
    Wat

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)