arkadaşlar 23 haziran british airways 13 uçağıyla new york'a gidecek arkadaşlar varsa burdan tanışabiliriz.yerel saatle 22'den sonra orda olacağımız için birlikte hotel ya da başka alternatifler bulabiliriz.
arkadaşlar 23 haziran british airways 13 uçağıyla new york'a gidecek arkadaşlar varsa burdan tanışabiliriz.yerel saatle 22'den sonra orda olacağımız için birlikte hotel ya da başka alternatifler bulabiliriz.
23unde air france ile gidiorum prais aktarmalı.saat 15,15 uçağı iLe.ordan new jerseye geçmem gerekio.yereL saat iLe kaçta new yorkta oLurum biLgin var mı .?
bende 23 haziran yolcusuyum ama da . newyorktan wisconsin a geçeceğim.
başka kimler var 23 haziran/british'te ?
bnm uçağımda 23 haziran ist dan 13:55 kalkış btitish airways.
winconsin ve mmtcskn mesaj bıraktım sizlere.evet başka kim var ?
Bizim ucak ogleden sonra 4-5 gibi inecek ins.
Islemlerimiz, havalanindan manhattan'a gecmemiz aksami bulur.
BEnce kalacak yeri Sondakikaya birakmayin ek$ina gerek yok. Zaten hotel yalan cok pahali, biz www.hostelworld.com'dan uygun bir hostel ayarladik gece ve ertesi gun icin.
Geceligi 25 - 40 dolar arasi tonla hostel var, reservasyonu yaptirin burdan![]()
ready to fly merhaba.23 haziran british-13 uçağında değilsin sanırım? bizim uçak yerel saatle 23 civarı orda olacak.hangi hostelı seçtiniz ? hangi tarihte kalacaksınız ?
Evet Sabah 8.55 ucagim.
23 ve 24 haziran gecelerinde New york'ta L Hostel'de kalacagiz. Gecen Yil da 2 defa kalmistim. Guzel bir yer. Lokasyonu biraz Harlem gibi gorunse de
Onun disinda belirttigim siteden size uygun olani secip rezervasyon yaptirabilirsiniz. Site de guvenli. Rezervasyon sirasinda %10 cekiyorlar, geri kalani check in sirasinda oduyorsunuz.
Ben de aynı uçaktayım. Ama ben havaalanında kalıp sabah 6 uçağı ile tekrar uçacağım. Bu arada online check in ışık hızında doluyor londra uçağı doluyor derken iyi yerleri.Arkadaşlar gitti benim 8 haziranda onlar çok rahat gitmişler. JFK de yemek yemişler gece ama MC donalds iğrençti diyorlar %90 yağ idi zaten içimiz bozuldu ondan sonra dediler. Ama KFC daha yenebilir diyorlar. LGA ya geçecekler için shutte varmış.
Konu milesaway tarafından (14-06-2009 Saat 04:12 PM ) değiştirilmiştir.
bilgiler için teşekkürler ready to fly.iyi uçuşlar şimdiden...
23 hazıran 09:00 istanbul paris boston ..
: )
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks