17 Haziran'da Delta Havayolları ile Newyork'a gidecek olan arkadaşlar var mı? Aslında oradan Cleveland'a gidecek olan arkadaşlarla daha çok bağlantı kurmak istiyorum ancak bu uçakta bulunan watçıların birbirinden haberdar olması ilk temennim.
17 Haziran'da Delta Havayolları ile Newyork'a gidecek olan arkadaşlar var mı? Aslında oradan Cleveland'a gidecek olan arkadaşlarla daha çok bağlantı kurmak istiyorum ancak bu uçakta bulunan watçıların birbirinden haberdar olması ilk temennim.
yapma be hocam..3 gun daha sabretseydin yabenim 20 haziranda...
![]()
if you`re good at something , never do it for free.
benide bi günle kaçırdın valla kardeş 16 haziran sabaha karşı yolcuyum bende![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
bir üstten bir alttan gelmeyin üstüme depresifleşiyorum"birisi" adlı kullanıcı gidecekmiş sanırım görürse burayı yazar bir şeyler...çıkar birkaç kişi daha herhal
Eeee noldu bu başlık..Neredeyse 24 saat olacak ama hala cevap yok..
bulunur birileri diyeceğim ama bulunmuyor sanırım. görür birileri çıkar elbet. konuyu sıcak tutmak gerek.
italya ny colorado şeklinde gidicem bende ama ny ortak nokta tabiki bakalım kısmet hepimiz sağsalim gidelimde sonra bide sağsalim dönelim tabi
Kaça aldın kanka bileti ?
640 euro'ya aldım. cleveland'a kadar gidiyorum.
16 haziran delta..sabah 6 suları.
sucks !
Koltuğun hangisi el_edebi?
nerde bu millet...iki kişi miyiz? bizi duyan yok mu yoksa
![]()
bnde warım 17 sabahı dırek ny e ucan ucak dımı
bu uçakta 11 saat uçacağız ama amerika saatiyle 16 gibi oraya ineceğiz. yani 4 saat vakit geçmiş gibi olacak. ömrümün en uzun gündüzü olacak sanırım![]()
Back to the future 56![]()
Bende 29 Haziran da DELTA ile direkt NY a gidicem aktarmasız olarak anlatırsınız yolculuk nasıl geçti neler verdiler sıkıcımı oluyo aktarma olmassa falan yazarsınız![]()
Don't Give up
eet eet 12 30 da yanlıs hatrlamısm bn sabh 6da ankdan bncem 7 gıbı havaalnında olcam snırm bklıcem. yerınızı nasıl aldnız ıntrnet ustunden mı??
Elinde bilet numaran veya onay numaran varsa www.delta.com dan sen de yer seçebilirsin..
sn nerde otruysn yakın warsa yer ona gore secıyım wea sanırm bı ark daha wardı onerede otryodu
tam lınkı atabılcen mı ya bulamadm ordan orayı alıyım bnde barı bakıym
https://www.delta.com/myitinerary/itinLanding.action
Bu adresten seçebilirsin..Orda 4 maddelik bir liste var..Senin elinde hangisi mevcutsa onu seç ve istediği bilgileri gir..Tüm uçuş bilgilerin gelecektir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks