Arkadaşlar bugünki turkishwat izmir ayağı buluşmamızı başarılı ve eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdik. Nasip kısmet tüm şehirlere işte buluşmamızdan bir kaç resimler:
![]()
Arkadaşlar bugünki turkishwat izmir ayağı buluşmamızı başarılı ve eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdik. Nasip kısmet tüm şehirlere işte buluşmamızdan bir kaç resimler:
![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Tag yok mu?Kim kim nereden bilecez?
![]()
hayırlı olsun nice buluşmalara artık
birde baloncuk yapsaydın milletin üstüne kim kimdir
Tahmin yürütümde sizin için sakıncalı olur
stormhik yeto fubar üçü ok
Konu watken tarafından (19-05-2009 Saat 09:34 PM ) değiştirilmiştir.
imageshack'te oluormu o olay oluosa yapayım hemen =)))
arkadaşlar sol baştan fotodaki arkadaşların forum nicklerini söleyinde kim kimmiş tanıyalım![]()
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
bi yetgin insanını tanıyorum aradan isim vern kimsiniz![]()
ilk foto soldan sağa......
way başarılı bi organizasyon:=)
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
ulan .............nun stajı yüzünden gidemedim, off yaaa, ben böle şansın içine ....
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
İlk fotografta göbeğim gözden kaçmıyor
2. güzel ama baya ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ilk fotoğraf denize karşı olan
soldaki ilk iki arkadaşımın forumdaki nicklerini bilmiyorum ama yüksekte duran arkadaşımız YETO. omuzlarına yüklendiği arkadaşımız BREAK. pembe t-shirtlü arkadaşımz STORMHIK. onun yanındaki sarı saçlı bayan arkadaşımız BANU. onun yanındaki gri t-shirtlü ise ben yani FUBAR. en sağdaki eleman ise yoldan geçen çocuk(bizi fotoğraf çekenin kardeşi)![]()
Konu fubar tarafından (19-05-2009 Saat 09:37 PM ) değiştirilmiştir.
kanka ne demek yaaa...maksat tanışalım katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...umarım ny ta da bundan daha güzel daha büyük bir buluşma olur...
bu arda leynnnn fubar neden beni beklemeden ekledin organizasyon şefi olarak konuyu benm açmam gerekiyordu ama daha yeni geldim manisaya...
tekrardan herkese teşekkür ederim...![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
faruk muz niye ben oraya takıldım harbiden![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
evet faruk binilen muzdanmı bahsediyorsun
Hocam bildiğin çikita muz işte. Ben muzu veririm, ne yapacağın senin fantezilerinle sınırlı
Neden muz derseniz, meyveciyim de ondan. Mango falan vericem desem iflas ederim. Ama birer muz ısmarlayabilirim.
Usta, Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Gardırop Fuat gibisin. Bundan sonra sana yazdığım şeyleri 2 kere okuyup, 3 kere düşünücem. Sonra gönder'e basmadan önce de yazı tura atıcam. Dik gelirse göndericem.Çiğ çiğ yersin beni beaa.
![]()
Konu faruk tarafından (19-05-2009 Saat 10:15 PM ) değiştirilmiştir.
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks