evet arkadaşlar uçuşuma kaldı altı gün hayırlısıyla 23 mayıs cumartesi öğlen 12.30 da uçuyorum.10.00 gibi falan havaalanında olurum herhalde ogün uçacak olan başka kimse varmı aynı uçakta olmasak bile bir kahve içeriz.![]()
evet arkadaşlar uçuşuma kaldı altı gün hayırlısıyla 23 mayıs cumartesi öğlen 12.30 da uçuyorum.10.00 gibi falan havaalanında olurum herhalde ogün uçacak olan başka kimse varmı aynı uçakta olmasak bile bir kahve içeriz.![]()
Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !!!
Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.
Dünyada yaşayan 6 MİLYAR İNSAN…6 MİLYAR RUH…
Ve bazen...
TEK İHTİYACIMIZ OLAN İÇLERİNDEN BİRİ
17 Haziran'da aynı uçakla
İyi uçuşlar..![]()
http://www.turkishwat.net/17-haziran...ork-t4806.html
konusu var benimle aynı uçaktasın sanırım.
sanada iyi uçuşlar Birisi
iyi anılarla dönmek dileğiyle![]()
Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.
Ve bazen...
ya 23 unde gideni buldun da ayni ucakta olani mi ariyosun![]()
![]()
![]()
ya bizim finaller 15 haziranda bitiyo.sizinki ne kadar erkenmiş,hangi üniversite ?
sucks !
ben belki olablirim daha bilet almadım ama ya 22 sinde yada 23ünde gidicem bende
26 mayıs british airways le gidiyorum ist-london-jfk
o ucakla giden olursa havaalanında bişiler içeriz
walla bizim finaller 22 sinde bitiyodu bizde 23 ünde gidiyoruz ama şansıma ikinci hafta olan bütün sınavlardan finalsiz geçmişim şu an evdeyim cumartesi uçuşum var ozgursum un dediği gibi aynı uçuşu geçtim o gün uçuşu olan varsa bişeyler içelim
Ve bazen...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks