bu forum unisex bir forum neden tum uyelere erkek gozuyle bakılıyor
bu forum unisex bir forum neden tum uyelere erkek gozuyle bakılıyor
takma isimlerle alakalı heralde...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Sonunda sen de anladın. Baksana ne nokta koymuş, ne de soru işareti.![]()
Bu tamamen nick'ten kaynaklanan bi durum. Keşke herkes nick olarak kendi adını kullansada kim bay kim bayan bilseydik
Bu arada benim Türkçem güzel galiba![]()
kıvılcım burayada sıçradı, haaayyyııırrr.![]()
![]()
![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
@faruk
dostum nerden oluyo da sen ...
tabi ki şaka yapiyorum(nokta)![]()
Beyler ve bayan :P
Konuya dönecek olursak, yıllardır kızları ve erkekleri ortak bir platforma taşıyacak bir konu bulunamadığı için erkekler erkeklerle, kızlar kızlarla aynı forumlara takıldı. Bilgisayar donanımı, araç modifiyesi, futbol gibi konular kızların ilgisini çekmediği için gençler arasında kümeleşmeler görüldü. Burda da onun yansımaları görünüyor.
Ayrıca üyelerin cinsiyeti veya medeni hali ile bilgilerin bulunmaması tarafsız yorum yapılması için daha iyi olacaktır.![]()
Burdan admin arkadaşlara sesleniyorum. Solda ki profil bilgileri kısmına cinsiyet seçeneği eklensin
farukbağlaçlardasorunvarmı![]()
süper bi çözüm asigo1903...
hatta bayanların nickleri pembe erkeklerin nickleri mavi olsun... :P
peki mavi yeşil senin cinsiyet ne![]()
asigo uşak lı...![]()
Bu karmaşayla karşılaşabileceğimi tahmin ettiğim için gayet adımı ve haliyle bayan olduğumu belirten bir nick aldım ben![]()
erkekbak işte mesela ben seni erkek sanıp ona göre davranabilirdim o yüzden adminler bizi duysun
![]()
uşaklı olyor..adam olyor...![]()
bu arada ben uşaklı diilim hemen öle düşünmeyin...yaşasın tarsus idman yurdu...![]()
![]()
ben yokken hakkımda baya yorum yapılmış galiba burda![]()
bu konunun acılmaya ıhtıyacı varmıs resmen ya bı chat odasına gırıyım dedım allahım kufurler havada uçusuyor yahu bayanlarda var orası kave degıl bayanlarda gırıyo oraya
adros kızmış arkadaşlar yeni ulaşan bilgilere göre
kendimi zor tutmustum ama madem bu konu acildi ben de yoneticilerden bir sey istiyorum kimin bayan ve kimin erkek oldugu belirlensin kayit asamasinda ve forumun en azindan bazi yerlerine bayanlar girmesin ne olur..... ya surekli sorun surekli dert yanma surekli sikayet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
olmadı herkes cinsiyetini belirten fotolar kullansın. burdan farklı manalar cıkarmayın sakın ha.örnegin kendi fotolarınızı koyabilirsiniz ya da erkeksen erkeklerle alakalı bi foto, bayansan bayanlarla alakalı bi foto koyabilirsin:=
![]()
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks