ya bu konu acildimi bilmiyorum baktim goremedim.. yani abd de iken futbol maci yapma sansimiz olur mu? evetse nasil olur?
ya bu konu acildimi bilmiyorum baktim goremedim.. yani abd de iken futbol maci yapma sansimiz olur mu? evetse nasil olur?
geçen sene wat yapan bi arkım bahsetmişti bu konudan. rus ve meksikalılarla paso maç yapıyolarmış; ama amerikalılar pek bilmiyo diyo. giderken halı sahayı götürmek lazım:P
ya nerde yapiyolar acaba.. hem oynamayi bilmemesi daha ii olur her hareketi rahatca yaparsin iste![]()
nerde oynadıklarını bilmiyorum ama halı saha diildir heraldehiç olmadı sahilde fln da oynanır ama ben zencilerle basket oynamayı tercih ederim
şaka bi yana amerikada futbol pek popüler olmadığı için özellikle küçük şehirlerde halı saha ayakkabı bulmak zormuş, eğer futbol tutkunuz varsa giderken götürün ayakkabınızı...
futbolsuz da geçmez ki 3 ay kardeşim ya.
saha fln da bulamazsak hiç olmadı ortada sıçan oynarız napalm![]()
Konu hurdaci tarafından (13-05-2009 Saat 11:38 PM ) değiştirilmiştir.
genelde meksikalılarla oynanıo sahada bezbol yada basket sahalarında oynanıo
JFK 24 saat açıkmı?
LIVE IS LIFE
geliştirin kendinizi biraz yeni şeyler ögrenin buraya gelince yine devam edersiniz. except kortanzz
LIVE IS LIFE
Pes oynayabilir miyiz pekiplaystation cafe gibi yerler var mıdır ?
Amerika'da kuzular me'liyor mu?![]()
tabi canımya oynayabilirsin ama öyle cafe görmedim ben..
internet cafe diye bişeyde yok zaten. kutuphane var. sıraya giriyosun 1 saat kullanıyorsun ucretsiz. sıra yoksa devam edebilirsin kullanmaya,
Bi arkadaşı JFK 24 saat açık mı ? sorusuna gelince de sabah 9 akşam 5 çalışıyorlar tokyo saatine göre. artık sen çevir amerika saatiyle hangi saatler arasında açık oldugunu ucak biletini de dikkatli al ki açık olsun sen indiğinde
sonra bekleme birde tokyo saatine göre sabah 9 'a kadar![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
uslu bir cocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz
Onu bunu bilmem ama Amerika'da böyle geyik yapılmıyor aga. Gitmeden geyiklerinizi alın yanınıza![]()
ps3 alıp evde oynıcaz artık
bari sıkı bi rakip bulabilsem
olmadı kız arkadaşıma öğreticem pesi![]()
Kortanzz'ın keyfi yerinde..![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
yanlış anlaşıldı şimdi sen yazınca diğer yönünü anladım.. ben hani kızlar offside ı anlamazya o anlamda yazdıydım neyse
job fairde işverenle konuştuğum tek konu neredeyse buydu. sırf top oynuyoruz diye adam bir heyecan yaptı ki sormayın. orda futbol fazla oynanmadığı için takımına (adamım dünya karması gibi takımı var) adam bulmakta zorlanıyomus. ülkemiz futbolunu tanıtmak boyun borcudur bir de galatasaray formamı çektim mi tamam X) X) X)
kız arkadaşımın kara kuşak karateci olması beni endişelendirmiyor değil
ama futbolda şiddete karşıyız:P
biz gecen sene alaska kodiak daki bi okulun baysball sahasinda mac yapmistkkale olarak tabiki tas koyduk wallmart da futbol topuda vardi oyle arada oyniyoduk.. ama her gittigimzde taslar olmuyordu.. heralde amerikalilar taslirin bizim kalelerimiz oldugunu anlamaslar
![]()
abi tas mas wala hic onemli degil mac yapmissiniz ya. birak futbol topunu tenekeyle bile yapardim birilerini bulsam mac yapacak ya![]()
if you`re good at something , never do it for free.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks