arkadaslar nedır bu aırfrance olayı bı bılet 3 mılyar olurmu ya demın gırdım baktım gıdıs donus fransa aktarmalı 3 mılyar dedı delıler mı bunlar brıtıs en ıyısı ama bavullar kaybolmaz umarım
arkadaslar nedır bu aırfrance olayı bı bılet 3 mılyar olurmu ya demın gırdım baktım gıdıs donus fransa aktarmalı 3 mılyar dedı delıler mı bunlar brıtıs en ıyısı ama bavullar kaybolmaz umarım
ben 3 gün önce thyden aktarmasız ist-new york-ist 700€ ya aldım
ya bende bu bagaj olayından dolayı madur olmak ıstemıyorum bostona thy çok pahallı acaba newyorka alıp ordan mı geçsem bostona bılmıyorum brıtıs ıyı ama bagaj konusunda herkes supecı yaklasıyor
ya 2 tane kilodun kaybolur en fazla gerci ne götürüceksin bilmiyorum ben 1 valiz götürücem içine iç çamaşırı 2-3 tshirt okadar dönüştete alacagım şeyler cogunlukla elektronik olucak haliyle onlarıda yanımda götürücem
o kilotlara ben dünyanın parasını verıyorum ustelık olay sadece klot degıl bısuru kyafet gıdınce orda bavul yok ne olcak dus alıcam havlu yok sampuan yok pijamam yok olmaz oyle ya erkekler ıcın kolay tabı sıgaranız olsun yeter ama bız oyle degılız ıgtıyac ustune ıhtıyac hele bı yuz yıkama jelı aldım 100 kagıt bayıldım onun kayboldugunu dusunemıyorum
benim dönüş bileti air france'tan. bu bagaj olayı nedir? çok mu kayıp ediyolar, bi de air france'ın bagaj limitleri nedir?
British airways in bir ünü varda bagaj kaybı konusunda.
kız olmak zor. sende önemli şeylerini olmazsa olmazlarını bir sırt çantası alırsın ucakta üste koyarsın. yada bagaj kaybolmama duası okursun. kesin kaybolucak diye birşey yok ama 200 -300 euro fazla vermektense 1 valizime 2 ay sonra ulaşırım daha iyi
ya benım daha ne dsm geldı ne bıletımı aldım senın vızenı aldın sanırım ha? bu arada varmı hala ds bekleyen
çok var ds bekleyen.. ds magdurları ordusu diyoruz onlara . benim işlemlerim tamam gitmek kaldı sadece
arkadaşlar expedia.com'dan alın.. british airways'le ist-nyc gidiş dönüş 498$ben aldım walla hayatta kaçırmam
![]()
benim ds geldi fakat vize soncum açıklanmdı, ama bende aldım biletimi british den![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
walla ben daha görüşmeye bile girmedim..bazen risk almak gerekiyor.
expedia ile ilgili diğer konularda mevcut , ayrıntılarıyla anlatıık, bi göz gezdir istersn
yyaaa kredi kartına nakit para yatrıp(hsbc campus ile yaptım ben) sonra gidip nette alabiliosun, ama dikkat et , türkçe karakter kullanma
http://www.turkishwat.net/500-dolar-...hlight=expedia
bende kou de okuorum benmki erken geldine alaka kocaeliyle
....
aradım taradım 3milyara bilet bulamadım 1800den fazlası yok
airfranceta gençlik indirimi var umarım oradan aramışsınızdır 570€
bende 3 bin liraya bileti anlamadım nereye uçuosun dünyayı turlayıpmı abdye varıosun![]()
tokyo aktarmalı olsa gerek şaka bi yana 500$a bilet hala varken şu inadı anlayamıyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks