Arkadaslar ben MOAB Ramada inn yolcusuyum.utah'a gidecek arkadas varsa irtibata gecelim
Arkadaslar ben MOAB Ramada inn yolcusuyum.utah'a gidecek arkadas varsa irtibata gecelim
arkadaşlar, 2006 yazında utah salt lake city'de çalışmıştım. utah ile ilgili sorularınız olursa burdayım![]()
ben edu.dan vazgeçtiğim için utaha gelemiyorum sizinleaçıkçası iş güzel para ve konaklama olarak ama beni utah konusunda sıkan moab da mormonların olması biraz tutucu biryer olması,off günlerde pek yapacak aktivitenin olmaması vs.
ama ondan önce caydıran edu.nun ilgisizliği oldu.e bir türkte eksik olsun deilmi ne yapcaksınız okadar türk orda
![]()
ya olmaz mıçok saol, ben 15 haziran da gideceğim oraya, önce bikaç soruyla başlayayım işe sonra sürekli sorarım
yazın hava nasıl olur orda? neler giyilir?
tamamen ingilizce mi konuşuluyor? yoksa ispanyolca konuşan bi kısım da var mı?
utah moab da 2. iş bulma şansım nedir? gündüzlerim boş çünkü.
http://www.quintstar.com/ burası hakkında hiç bir bilgin var mı?
pahalı bir yer midir?
insanlar yazları genelde ne yapar?
sen sıkıldın mı orda? genel anlamda değerlendirisen nasıl geçti?
şimdiden çoook teşekkür ederim
betül
utah mohaba kaydımı yaptırmak üzereyim arkadaşımla bilgi veren yokmu orası hakkında??
.................................................. .................................................. .................................................. ..................
Konu berksarica tarafından (23-03-2011 Saat 07:07 AM ) değiştirilmiştir.
aaa arkadaşım bnde 15 haziranda havaalanında çalışcam irtibaya geçelim ya airserv bagajcılık yapıcamm salt lake cityde mutlaka cevap yaz bekliyorum..
berksarıca : arkadaşım hatta sen beni msne ekle ordan konuşalım xxxxxxxxxxxxx ok ekle bekliyorum mutlakaa hotmail olcak hadi kendine ii bak...
Forumda MSN paylaşmak yasaktır.Tekrarı durumunda sürekli ban cezası alırsınız !
Konu Fiorex tarafından (29-02-2008 Saat 07:54 PM ) değiştirilmiştir.
.................................................. .................................................. .................................................. ..................
Konu berksarica tarafından (23-03-2011 Saat 07:07 AM ) değiştirilmiştir.
benim de görüştüğüm şirketim bana önerdiği yerlerden birisi utah'tı..siz hangi firmayla gidiosunuz? eğer aynı firmaysa,başka birileri de olucaksa düşünebilirim belki..
edurehber le gidiyorum ve utah a giden 5 kişi biliyorum![]()
bende utaha gıdıyorum xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dan ulasamazsınız !
ÇÜNKÜ MSN PAYLAŞMAK YASAKTIR ! Tekrarı halinde banlanırım. Üzgünüm![]()
Konu Fiorex tarafından (06-03-2008 Saat 12:25 AM ) değiştirilmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
işte dediğim gibi gdansk çok ilgisizler,aslında onların ilgisizliğie biryere kadar şirket yada ordakiler benim umrumda değil ben işimi yaparım paramı kazanırım off günümde gezerim.Utahta canını sıkmasın büyük şehirlerden iyidir açıkçası.bende son 15 gün bir araba kiralayıp gezicem,zaten işten sonra takılamazsın diye düşünüyorum o yorgunluklailgilenmeleri çokda önemli değil benim için ama daha prof. bir şirket buldum,işlerde güzel üstelik edunun 10 dolarlık işleri premiuma giriyor nedense
![]()
ya bende umursamıyorum şirketin ilgisini falan, sadece istediğim iş ve konaklama olsun tmm dedim, hatta bunu şirkete de demiştim daha çok ilgilendilertuhafff cidden. ama yine de kötü bir şirket diyemem. ben yazın epey şirket gezmiştim en az kendini öven buraydı
![]()
evet övdüklerini görmedim ama nedense pek bir tuzları kuru,hani müşteri veli nimetimizdir olayı vardırya bunlarda pek yokama herkesinde dediği gibi zaten olay orda kendi ayakların üstünde durmak,ben sanmıyorumki sürekli şirketi arıcam şikayet etcem vs.bir sorun olursa sam amcalarla çözerim diye düşünüyorum
![]()
arkadaşlar bu utaha gdorus ama nası bi yer bilgisi olan warmı yaa
Bende utah salt lake city'e gidiyorum. Lagoon Amusment Park'ta ride operatör olarak çalışcam. 7,5+1$ konaklama 140$. Oraya giden arkadaş, havalar nası olur? Çevre nasıldır? Bi anlatabilirmisin ya??
Salt Lake City'e gidiyorum ben de. 2 arkadaşım daha var yanımda. Havaalanında çalışçam. HMS. Giden arkadaşlarla önceden tanışalım. Orda nolcağı belli olmazYardımcı oluruz birbirmize.
ben de lagoon amusement parka gidiyorum.valla orada bir yıl yaşamış arkadaşım var.yazları sıcak geçiyormuş ancak akşamları serin olurmuş.kuru bi havası varmış ankara gibi yani. ben ankaralı olduğum alışık olduğum durum.ben ogden da konaklıcam lagoon parka gidecekler nerde konaklıcaklar?
Bende lagoon a gidiyorum konaklamayı onların ayarlıcağı bi yurtta yapıcam. Valla job fair de utah nasıl bi yer olduğunu da bilmiyordum koşulları iyi geldi ondan kabul ettim sonra pişman oldum abd nin konyası flan yazmışlar utah için :P yalnız okuldaki amerikalı hocamla konustum, salt lake city için utah'ın tek gidilebilir yeri ama baya muhafazakarlardır dedi. Lagoon içinse orta büyüklükte ama güzel bi yer olarak bahsetti ..
-ck- ben weber state university nin yurdunda kalıcam sanırım aynı yerde kalıcaz.. belki aynı şirketle gidioruzdur.....
evet özgür bende orda kalıcam .. yalnız dün baktım biraz ogden salt lake city'e 60 km flan yazıyordu eğer öyleyse durum kötü .. inşallah salt lake city e yakın çok rahat gidilen bi yerdir çünkü ben work kısmından çok zevkli bi tatil geçirmek amacındayım hiç bi aktivite olmayan bi yere gidersek beynimizi yeriz heralde ...
lagoon park salt lake city ile ogden arasında farmington die bir yerde. ogden a 30 km. salt lake city e de 20 km uzaklıkta. ama kaldığımız yer ogden da olduğu için sadece boş günlerimiz de 50 km. yol gidecez. bence bu çekilir. senle daha konuşalım.ben iş sonrası batı turu yapmayı düşünüorum.istersen msne ekle
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks