arkadaşlar ben de yeni üye oldum foruma.bu sene ilk defa gideceğim wat programıyla.eğlence parkında çalışmak istiyorum.six flags a gidenler varsa görüşlerini alalım.
arkadaşlar ben de yeni üye oldum foruma.bu sene ilk defa gideceğim wat programıyla.eğlence parkında çalışmak istiyorum.six flags a gidenler varsa görüşlerini alalım.
ben six flags de çalışmadım ama içine girdim gördüm. valla bayağı büyük bir yer. parası da güzel diyorlar ama ne derece doğru bilemiyorum. moreys piers var bi de new jersey wildwood da.. oranın parası yok ama eğlencesi güzel
teşekkürler.daha ayrıntılı bilgisi olan yok mu?(forumde pek kimse yok ama ilerde cevaplayan olur belki.bu arada bu forum hoşuma gitti.)
bende yeni geldim buraya forumu beğendim sık sık uğruyorum umarım burada güzel bir ortam oluştururuz forumu ben de çok beğeniyorum
Fatih bende sixflagse gitmeyi düşünüyorum californiadakine colors of usa le ..Bende daha ne yapacağımı bilmiyorum ama...
mithrandir abi bu kadar kasma kendini bence sadece şunu bil eğer gitmeye karar verdiysen bir macera seni bekliyor. ha bu yolculuğu macera haline de getirebilirsin perişan olabileceğin bir gezi haline de hepsi senin elinde![]()
bizimkilerde de biraz iş olsa her verilen işi yapmaz biraz hak ararlardı
bende buranın yeni üyyesiyim ve burada diger forum gibi güzel bir foruma benziyo. ben bu sene gitmeyi karar verdim ve bir şirketle anlaştım vss. arkadaşlar gideler tercübelini yazıyor ve harika oluyo
herkese teşekkürler
valla california six flags cok eglenceli biyer, 2-3 kez gittim gezmeye.. orda calısan bikac arkadasım vardı. bu sene saatlık ucretide 8 dolar olmus. gecen sene benim gittigim firma onlara üniverste kampusunde konaklama ayarlamıstı. benim konaklamam o kadar ii diildi mesela.. onların kaldıgı yer gayet iyiydi.. bide ise servisle gidip geliolardı...
eğlence parkının dışında satış danışmanı vs gibi hem sabit ücreti olan hemde sattığından komisyon alan bi işte çalışsak daha mı iyi olur? ücret olarak ne gibi avantajları vardır?
Merhaba arkadaşlar.. Ben bu yaz Jenkinson's boardwalk'ta çalışacağım. Nasıl bir yer genel olarak, var mı gideniniz daha önce? İkinci iş olanakları, masraf olarak, yani genel olarak biraz bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler...
betterharbour mrb hoşgeldin foruma.benim çok yakın bir arkadaşım ayni yere gidecek o da bu foruma uye(adı 'highwayman').forumu biraz gezersen onun mesajını gorursun.sen hangi universitede okuyorsun belki de aynı unv.desinizdir.
mrb betterharbor..
kısmet olursa ben de bu sene jenkinson'da calışacagım gift shop'da sales assistant olarak,senn is ne?
nusretersoz msnyi ekle daa sık goruselim
six flags,sea world vs islerden sakinin benden size tavsiye calismadim ama orda calisan ve rezil olan bicok arkadasim var..ben orlando da marriott da calistim...
ben de long island da SPLISH SPLASH eglence parkinda çalisacagim. burada çalisacak olan arkadas var mi aranizda? Greenview Motel diye bir yer var ama çok pahali. haftaligina $390 istiyolar tek kalirsan, 4 kisi bir odada kalirsan $535 bölüsürsün dediler ya.. yok artik![]()
abı ne bu hep karamsar yokmu sankı oraya gıdıpte memnun olan ......bıraz abartılı gıbıme gelıor
splish splash iğrenç bir yer kusura bakma ama
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks