arkadaşlar 27 nisanda vize görüşmem var hazırlıkdayım oratalamam 50 ve 25 yaşındayım sizce vize almam imkansız mı ?
arkadaşlar 27 nisanda vize görüşmem var hazırlıkdayım oratalamam 50 ve 25 yaşındayım sizce vize almam imkansız mı ?
biraz daha ayrıntı versen Sınıf,ing durmu vs
istanbul mu ayrıca?
şimdi hocam söyle ifade edeyim
ege üniversitesi su ürünleri fak girdim geçen sene hazırlık okudum okula gitmediğim için kaldım bu sene de tekrar hazırlık okudum ortalamam 50 yaptı
vizeye istanbulda gireceğim
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
kaldığın seneyi mantığa uygun anlatırsan nedenleri ile birlikte
Vizeyi almamanda sorun çıkartacagını zannetmiyorum..
50 ortalama da zorun olmayacaktır.Speaking çalış biraz bu konular üzerinde
bende doğru düşünmüşüm saol arkdaşım
konsolosluk 2 üzerinden not değerlendirilmesi yapıyor yüzlük sistemde 50 ye denk geliyor alma şansın var dedi sirket
Mantıken 50'ye denk geliyor ama 53.33müş 4'lük sistemdeki 2.00'ın karşılığı. http://www.yok.gov.tr/content/view/588/lang,tr_TR/
hmm saol arkadaşım
durumun kotu degil hic bozma moralini memurun karsisina ciktigin andan itibaren rahat ol , onun dediklerini anla ve heyecanlanmadan anlasilir sekilde konusbu arada vize randevunu ne zaman aldin?
Haklisin konsolosluk 2.00 uzerinden degerlendirme yapiyor fakat , senin not degerlendirmen 100 uzerinden oldugu icin gecme notunun ustunde olman onemli . Biliyorsun bizim okulda gecme notu 70 o sebeple soyledim . Pier nickli arkadasin dedigi gibi moralini bozma . Soyledigim sorulara hazirlikli ol . Guleryuzlu cevap ver . Umarim alirsin vizeni ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks