Meleklerin Şehri Los Angeles:
[yt]37fa8-QkahE[/yt]
Meleklerin Şehri Los Angeles:
[yt]37fa8-QkahE[/yt]
Şeytanlarıda bol bir yer.
Gidenler başarılar.
Emeğini en yüksek paraya sat
Ama ruhunu asla !!!
ben haber veririm size hangisinin bol olduğuna dair![]()
Özgür nerde çalışıcaksın bende LA deyim.
Merhabalar. Forumda yazılanları okuyordum da LA'ta çalışacakmışsınız, size şimdiden kolay gelsin. Merakım: ucuz uçak biletini ne zaman, nereden, nasıl temin ettiniz ve hangi havayolu şirketiyle anlaştınız? Neden New York'tan dönüş ayarladınız ve oraya -NY- hangi yolla gitmeyi planlıyorsunuz? Orada olmanız için dönüş tarihinizden en erken ne kadar önce işi bırakıp, yola çıkmanız gerekiyor? Wat programı ile San Francisco'ya gidiyorum. Şimdiden teşekkürler.
kardeş benim işyeri kaliforniya/oroville olarak görünüyor ama ben gezici karnavalda çalışacağım onun için yerim belli değil yaklaşık olarak 10 şehir gezecekmişiz.Sen nerdesin ? UÇak biletini kaça aldın bu arada, ben san francisco ya kadar 890 avro![]()
Selamlar. Wat programı ile San Francisco tarafına gitmeyi düşünüyorum. Siz ne zaman gittiniz -ya da gidecek misiniz?- Uçak biletini ne zaman, ne kadara, nereden -hangi şirketten-, hangi yolla aldınız? Ucuz ucak bileti temin edebileceğim hangi kaynaklar nerelerde mevcuttur?İlk yurtdışı deneyiminiz mi, tam olarak yapacağınız işten haberdar mısınız? Bilgilendirirseniz minettar olacağım, teşekkürler.
millet los angeles da hmshostluk yapıjak olan arkadaşlar war mı??
evet arkadaslar Los Angeles umarak wat yoluna ciktik simdi Montaya inek sagmaga gidiyoruz.kismet buna denir.
ALLAHtan umut kesilmez hala bekliyorum yeni bir teklifin bulunacagini.
Merhaba arkadşlar yeni konu açmak istemedim bu los angeles ta metro yok mu? Herkes araba olmadan ulaşımın zorluğundan bahsetmiş.. bende santa monicada çalışıp LAX ın oralarda bi otelde konaklayacağım. öyle soyluyolar yani şirketten haftalık 100$.. nasıldır sizce?
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Santa monıcada kalacak yere ihtiyacım var.yardım edebilecek olan warmı_?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks