arkadaşlar ben ki bir futbol manyağı olarak (hem oyuncu hem seyirci) merak ediyorum acaba abd'de böle tayfayı toplayıp hadi maçe diyebileceğimiz bi halısaha varmıdır_?![]()
arkadaşlar ben ki bir futbol manyağı olarak (hem oyuncu hem seyirci) merak ediyorum acaba abd'de böle tayfayı toplayıp hadi maçe diyebileceğimiz bi halısaha varmıdır_?![]()
plaj futbolu olabilir sahil kesiminde
acaba harbiden ciddi ciddi mi soruyosunuz bunlari yoksa geyik olsun diye mi ?![]()
abi ama ben ciddi cevaplayayim hali saha filan olmaz amerikada ama etrafta cim dahalar gorursun amerikan futbolu icin ozellikle hatta futbol kalesi olan yerler de olabilir. ama kale dedigin ne ki 2 terlik
![]()
haftada en az 2 maç yapan biri için gayet normal sorular bunlar![]()
forumda açılmış en ilginç konulara taşınmasını talep ediyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben orada hemen halkın beynine aşılarım futbolu mr. brown un mükemmel arka bahçesini halısaha yerine kullanırız biz![]()
maksat muhabbet ama olsa fena olmaz hani![]()
![]()
abi ne yapalım biz amerikan futbolunu...
![]()
![]()
Gençlerbirliği Galaxy takımının tesislerinde 2 halı saha var kullanıma açık. yalnız 90 dolar
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben ohio ya gidcem orda futbol takımı varmıdır acep_?ama normal football amarikan diil...
![]()
@stormhik
Belki isine yarar ! Tikla ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hadi ya genclerbirligi galaxy duymustum turk ortakligi var diye Cavcav ona da mi el atmis .. korelilerden sonra amerika ha buyuk adam...
Valla bilmiyorum bildiğimiz gençlerbirliğinin logosu var. Orada konuştuğum birisi fizik olarak ABD lilerin afrikalılardan daha iyi oldugunu dolayısı ile böyle bir yatırım yapıldıgını söylemişti. Buradaki kulüple ortak çalışıyor herhalde. Cavcav afrikadan ithal etmeyecek artık. Pilot takım gibi kurmuş işte. ABD'de biliyorsunuz futbol üzerine kurulmuş 8 kategorili bir lig var. Bu takımda 7. sinde mücadele ediyor
ağustosta lig de başlıyo orada nasıl takip edicez ya
tsi 20.00da olan maç amerika saati ile 13.00da oluyor
o saatte de işte olcaz büyük ihtimal
zor valla ya
lig radyo da çekmez ordan
off gunlerinde gir internetten izle yani..
bazı yerlerde var cımen futbul sahası, ama halı saha ben pek goremedım... bence halı saha ya fln gerek yok ıster sehırde ol ıstersen kırsal kesımde her yer cımenlık ve park alanı ıle dolu... 2 tas koyarsınız futbol oynarsınız... ole bzm burdakı kucuk ve her yerı kaldırım ıle dolu parklar deyıl.. baya buyuk her tarafı cımenlık ve agac olan parklar..
bız ara sıra ordakı Kolombıyalılara karsı Turkler mac yapardık, hep bız yenerdık onlar halada oynayalım der dururlardı...
Konu dessertsun tarafından (11-04-2009 Saat 09:27 PM ) değiştirilmiştir.
futbol demek hayat demek, hayat demek futbol demek de birader onlar ne anlar futboldan yaanca para boyuna harcalarlar keşke bizi de görseler de orda bi transfer fln şöle beckhamın yanına
![]()
fiorex su genclerbirligi galaxy nin sahasi nerde? bi dee herkes istedigi gibi girebiliyomu?
Virginia Springfield'ta.. 19 may soccer club diye geciyor zaten
himm bati tarafinda olsa giderdik bi ama artik virginia dakiler giderler baya..
ya fiorex senin bir tanidigin var mi 19 may soccer club da ben amerikada kalmak istiyorum ve spor akademisi mezunu olucam bu sene.. orda bir is ayarlanabilir mi dicektim?![]()
genclerbirligi yoneticisi var tanidik. ona soyleyim o zaman 19 may soccer club a ne bilim yardimci antrenordur stajer antrenordur artik ne olursa...
olsun ben yeni morinho olurum adam tercumanliktan nereye geldi...ben de yaparim ne olursa artik. hemde yabancilara hizmet etmem Cavacav baskana hizmet ederim amerika da
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks