slm arkadaşlar 2009 yazı için ocean city gidecek olanlar varmı ?
slm arkadaşlar 2009 yazı için ocean city gidecek olanlar varmı ?
ben varım![]()
peki tanışalım o zman hocam
yalnız ben mülakata girmedim pek iyi değil ingilizcem
merhaba arkadaşlar bende varım ocean city yolcusu siz nerede çalışacaksınız. ben ponzetti's pizzada hosteslik yapacağım
sen nerde çalışçan elninoyavuz?
Ben de varım. bayside skillet de çalışacağım.
arkadaslar merhaba bızde uc kısı ocean cıty e gıdıcez.sunset grill de calışcaz.ucak bıletı alan arkadaslar yardımcı olabılırler mı?
arkadaslar merhaba bız de uc arkadas ocean cıty e gıdıcez sunset grıll restaurant da calıscaz.ucak bıletı konusunda bana yarımcı olabılcak var mı?
slm arkadaslar bız de 3 kısı ocean cıty e gıtcez.sunset grıll de calışcaz.ucak bıletı konusunda yardımcı olabılcek var mı?
bende ocean city deyim Playland eğlence parkında çalışıcam![]()
bende bu yaz ocean city deyim carousel resort hotelde çalışacam başka çalışan olacak mı ocean cityciler...![]()
ciddi mi sölüorsun yaw para para kazanıyorlardı derken anlayamadım ama sevindirici bişe olsa gerek...
bende ocean city'deyim arkadaşlar bu yaz, castle in the sand otelde çalışcam, 32.. caddedeymış.![]()
yaw bende ocean city ye gidiyırum ama maryland değil new jersey.
bende nj ocean cityde olucam
bende west oc'de olucam sunset grillede![]()
ben de ocean yolcusuyum 3 arkadaşla gideceğiz.konaklama bulamadık hale konaklama konusunda yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaslar bız uc kısı ocean cıtye gıdıcez..sız ev ısını ne yaptınız ayarladınızmı bız bı kac yer bulduk ama cok pahalı sezonluk 1300 usd ıstıyolar!
gençler konaklama bulamayanlar. burdan ozel mesaj olarak msnlerinizi bırakın bende konaklama bulamadım. 4 veya 6 kişi bulursam ev kiralıcam.
merhaba ben de ocean city md deyim...ev konusunda ve washington dc dulles airportdan ocean city e nasıl gidilceğini bilen var mı???
15 haziran OC kısmetse 14 unde NY JFK dayız
konaklama yerini biz de bulamadık henüz.. ev falan tutsak kiralar ne kadarmış?
haftalık 75 ile 100$ arası değişiyormuş...students information center larda ev konusunda yardımcı oluyor dediler...
bende bi arkadaşımla nj ortley beach teyim bu ocean city new jerseydeki mi ??
bende 20snde ocean city de olcam, kalcak yerdim belli değil , ev konusunda 1 şeyler yapabiliriz belki??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks