Arkadaşlar Yorktown, VA hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Muhtemelen oraya gideceğm, ilk yılım oluşu sebebiyle pek bilgim yok...
Arkadaşlar Yorktown, VA hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Muhtemelen oraya gideceğm, ilk yılım oluşu sebebiyle pek bilgim yok...
Virginia'yı bilen şüphesiz çoktur da Yorktown'a gidip görmüş, gezmiş, geçmiş biri yok mu yahu beni aydınlatabilecek![]()
böyle durumlarda şu site cok yardımcı oluyor arattırdım yorktownu
http://www.city-data.com/city/Yorktown-Virginia.html
Bu siteden gördüğümüz kadarıyla gayet kötü bir yere benziyor ama giden biri olsa daha iyi bilgi verebilir. Sonuçta çok okuyan değil de çok gezen bilir yaniGörmüş birilerinden yardım bekliyorum hala.. Ayrıca benim oraya gitmek için nereye uçak bileti almam gerekiyor? En yakın havaalanı nerde acaba?
gec de olsa cvp vermek istiyorum.gordum burayi.sadece yazlari turistlerin cogunlukla yasli insanlarin geldigi bir yer.cok yakin biryer.bircokta otel var.![]()
Peki.
eyvallah dostum, ben 2.5 ay geçirdikten sonra olsa da cevap verdin![]()
hic guzel bir yer degil emin olun,gidecek bir yer yok yapacak bir is yok.amerikanin ilk yerlesim yeri olarak kullanilan yerlerden birisi.insanlar hala atalarinin giyindigi sekilde giyiniyor,degisik bir elbiseleri var.ve kucuk kucuk bussuru otel var.tarihi bir mekan ve hep yasli insanlar geliyorr
Peki.
yorktownda mi calistin watla
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks