Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ucuza kim work and travele gitmek ister?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart ucuza kim work and travele gitmek ister?

arkadaşlar ben marmara üni okuyorum ve work and ravele başvurmuştum şuan için özel sebeplerden dolayı gidemiyorum ve şirket de parayı sezon sonu ve keserek veriyomuş onun yerine bi teklifde bulundular adıma ben birine götürücem o gidicek hiçbir ücret ödemeden o arkadaşda bana ödeme yapıcak ama daha makul bi fiyata tabi. bunun için 900 dolar istiyorum arkadaşlar bu fiyatada hiç bi yere gidemezsiniz. ciddi olanlar bana mail atsın görüşelim msn adresi paylasmak yasak .
    Konu break tarafından (01-02-2009 Saat 03:13 PM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

iyi teklif.ama bunun için hangi şirketle gittiğini de söylemelisin.şirket ismi de onemli.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Oncelikle forum kurallari geregince MSN paylasimi yasak . Bu tur konularin seffaf bicimde ortaya olmasi gerekir sayet olmaz ise konuyu kapatmak ve mesajlari silmek zorundayiz .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben bu konunun aynısını hatırlıyorum aynı şekilde yazmıştır birisi. sonra hangi şirket ve hangi iş seçenekleri var diye sorudugumda cevap gelmemişti sanırım aynı kişisiniz?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

gokcen aynı kişi değiller sanırım,

"900 dolara Work and Travel hiçbir yerde bulamazsınız" nasıl bir ifadedir onu da anlamış değilim. Sonuçta tekel mamülü pazarlamıyorsun 990 dolara WAT a kayıt alan şirketler var. 1500 dolara da.. Bunların arasında elbette farklar var. Sen diyeceksin ki X şirketle bu fiyata gideceksiniz. Bizde ak koyun kara koyun anlayacağız.Bunların dışında arkadaşların belirttiği üzere şeffaf biçimde neyin ne olduğunu yazmak zorundasın

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aynı kişi olmadığımız her halimizden belli.özelden mesaj atanlara da cevap gönderdim,ama bu arkadaşın ikinci mesajına cevap gelmedi ilkine atmıştım hatırlarsa,çünkü ben aradığım kişiyi zaten buldum.şirket ismini açıklamamaya gelince de reklam olmasın diyeydi ve fiorex de bunu bilir.ona özel olarak açıklamasını yapmıştım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet arkadaş da açıklamasını yapmış reklam olmasın diye bende sirket ismini yazmamıştım ama ilgilenen arkadaşlar varsa bana özelden mesaj atsın hangi şirket olduğunu söyleyeyim. durum da şu arkadaşlar kasım ayı gibi kampanyalar varken 1100 dolara kaydoldum paranın hepsini peşin verdim. şuan da ailevi bir nedenden dolayı gidemiyorum ve şirket 250 dolar para keserek eylül gibi parayı vericeğini söyledi bende sadece zamandan kazanmaya çalışıyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)