arkadaşlar 2009 yazında jester scalese gtmeyi düşünym nasıl bi yer bi bilginiz varmI???
arkadaşlar 2009 yazında jester scalese gtmeyi düşünym nasıl bi yer bi bilginiz varmI???
ilk defa duydum merak ettım bende gıden bırısı varmı acaba???:S
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
evet arkadaşlar giden var mı acaba_?nasıl bir yer_?tahmini nekadar kazandırıyor 3 ayda_?ikinci iş bulma şansımız nedir_?cevaplarınızı bekliyoruz...
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Jester Morey's in içinde bulunuyor.Giden arkadaşlar pek memnun değildi.Çalışma saati ortalama 40 saat ve üstüne çıkmanız çok zor.Bence daha iyi seçenekleri değerlendirmelisiniz.İkinci iş bulmak da biraz zor oluyor.
Jester Scales Morey's pier ın bir bölümü
fotoğraf basım ve tatoo bölümleri olduğunu biliyorum
Ride lara binen insanlar nasıl şekle girdiklerine bakıyolar isterlerse o resimleri sizden alıyolar
Koca kafalar gibi video çekimi yapıyolar
Moreys daki haklara sahipler ii tarafı Jester dakilerin paycheck lerinden vergi kesilmiyo 2. iş istenirse bulunabilir
Ark lar haftasonu 2. işte çalışıyordu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks