Ya forumda bakındım ama bulamadım orda hiç rock konserlerine giden yok mu fırsattan istifade? veya varsa çok zor oluyomu ulaşım falan mesela başka eyalet olursa? (rhcp,pearl jam,radiohead,ac/dc,metallica ve sayamadığım daha birçok grup gibi mesela)
Ya forumda bakındım ama bulamadım orda hiç rock konserlerine giden yok mu fırsattan istifade? veya varsa çok zor oluyomu ulaşım falan mesela başka eyalet olursa? (rhcp,pearl jam,radiohead,ac/dc,metallica ve sayamadığım daha birçok grup gibi mesela)
ben nightwish'in konserine gittim massachusettse'te.super bi konserdi..
araba kiralayip gittik.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Linkin Park konserine uykuyu tercih ettim desem yuhalanmam dimi![]()
Ha bide. ,ben Bon Jovi'nin new york central parktaki bedava konserine gitmistim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
2 Dollar 50 Cent diye çakma bir grup dinlemiştim bende:P
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
belese pink konseri izlicemi sanmistim..ama oda cakmaymis..sonra tum cakmalr pes pese cikmaya basladi sahneye..britney spears. madonna like that![]()
![]()
![]()
S-pectacular
ben de Mariah Carey konserine gittm Kodak theatre'da ve bedavaydı aynı zamanda David Beckham'ı gördüm çalıştıgım parka geldi
Birçok underground old-school punk konserleri hariç olmak üzere Cavalera Conspiracy, Throwdown, The Dillinger Escape Plan, Bury Your Dead konserleri + Warped Tour 2008 de bulundum orada da birçok grup vardı. Etc Etc. Birçok u daha vardı fakat maddi yetersizliklerden hiçbirine gidemedim. AC/DC sinden tut da Slipknot una kadar...
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
metallica'nın 2009 sonbahar turne programı açıklandı. yakın olan kaçırmasın derim...
http://www.metallica.com/index.asp?item=602083
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
bu sene 50 cent konser verdi fakat ben çalışıodum![]()
enya nın konserini yakalarsam onu canlı dinlemek istiyorum..
Şu an iowa eyaletindeyim kansas cityde cannibal corpse konseri var mayıs 2 de. Gidebilirsem gidecem.
11 temmuzda new jerseyde iron maiden var, ağustos 12de de ya new jerseyde ya da phillyde slayer megadeth testament bi arada var. araba ayarlayabilirsek kesin gidicezbi de bu sene lady gaga 4 temmuzda atlantic cityde, ona da uğramayı düşÃ¼nüyoruz kısmet olursa
![]()
helecan küpü
evet moreys piers'deyim
inşala olurolmazsa yer açın bana daaa, ben anlamam
![]()
en son baktığımda rammstein'ın ve metallicanın yaz döneminde amerikada konseri yoktu ama chicagoda 18 ağustostaydı sanırım testament konseri var kesinlikle gidiyorum \m/
25 haziranda chuck berry var ya new yorkta, kesin gitmek lazım!
helecan küpü
bende bu yaz nasipse 19 hazirandaki Iron Maiden konserine gidecem.(San Bernardino,CA)
mutlaka kaçmaması gereken bi konser.adamların ne zaman kariyerlerini bitirecekleri belli değil...ben garantiye alıyımda..![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks