arkadaslr ısı bız ayarlarsak tahmını nekdar alıyor sırketler bılgısı olan paylassın lutfen bı sırket 750dolar dedı bılgısı olan varmı daha asagı daha yukarı
arkadaslr ısı bız ayarlarsak tahmını nekdar alıyor sırketler bılgısı olan paylassın lutfen bı sırket 750dolar dedı bılgısı olan varmı daha asagı daha yukarı
600 650 die biliorm ama belki bu aylarda pahalanms olabilir
bizim şirkette de 750 imiş
galatasaray lisesinin karşısındaki
600 - 650 'den fazla verilmez .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Self placement ucretimiz 600 dolar
sel placement $ 600 belirtmissiniz..2 sorum olucak
1-600 dolar taksitli odeme sekli sunuyormusunuz
2-sitenizde $ 800 yaziyor self?
3-bazi sirketler de oldugu gb once abd ye git sonra geldigin de paranin bir kismini onceden yatirmak kosuluyla gerisini abd den donunce verirsin gb bir opsiyonunuz varmi?
tesekkurler
S-pectacular
zaten cogu sirket erken kayit firsati sunarak 600 sagliyor..muhakkak fazla olanlarda vardir tabi
S-pectacular
600 den fazlasını vermek ahmaklık olur.
600 vermek de olmaz.
Şöyle pazarlıkla 500'e çekmek lazım
5oo var mi senin bildgin hic)
S-pectacular
banada bı sırket 620 demıstı ama hangısı hatırlamıyorum:s
Daha önce forumda mevzusu olmuştu genelde şirketler 700-800 civarı diyor.
Ama ararsanız 600'a kadar bulabiliyorsunuz.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
ya 600 den fazla vermek gercekten enayiliie girer bence de:/
benim iki yıl onceki gittigim sirkette 200 ytl + 495 $ mıs. Icep sirketin adı. Ben de bu yıl self olarak gitmeyi dusunuyorum.
Turkex, ne zamana kadar yapilan kayitlar icin gecerli bu ucret??ve pesin odenmesi durumunda ekstradan bir indirim uygulamasi yapiyor musunuz?
selam arkadaslar
SP`de ucretler kadar firmalarin hangi sponsorlarla calismarida fiyatlarin belirlenmesinde onemli.
Sonucta CCI ile is sozlemesine sahip olan bir ogrenci CIEE ile calisan bir firmaya basvuramayacak.
Birde CIEE ile calisan firmalar digerlerine gore daha fazla ucret talep ediyorlar.Sanirim bunun nedenide CIEE`nin saglik sigortasi kapsaminda diger firmalara oranla daha fazla saglik kurulusu ile anlasmis olmasi geliyor.Benim bildigim bir farki bu var baska farklari var mi bilmiyorum.
arkadaşlar self gitmek için bence 100 dolar bile pahalı ama işte oyunun kuralı bu..tecrube edındıkce kuralları siz koyuyorsunuz..
turkex.org 'da self-placement fiyati 800 yazio, 600$ bu siteye ozel fiyat mi?
self gelmek icin cok acele etmeyin sirketler fiyatlarini dusurecektir subat ayi cok iyi firsat olucak 500 ile 600 dolar arasi ve asagisi cok iyi fiyat, sirketleri arastirin ve self gelmek icin sirketin oyle yada boyle sende fazla hukmu yok isini kendin buldugun icin kalacak yerde dahil herseyden kendin veya abd de olan biri vasitasi ile olacak sonucta no rush no splash wait and see you'll get your job cheaper than ever you think .....bir bilen
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks