Bir arkadaşımla birlikte gidicez ama arkadaşım İran'a gitmiş ve orada 24 saatten fazla kalmış bir sorun yaşar mı?![]()
Bir arkadaşımla birlikte gidicez ama arkadaşım İran'a gitmiş ve orada 24 saatten fazla kalmış bir sorun yaşar mı?![]()
Nereye gideceğime bir de karar verebilsem... Konaklama, güvenlik, ucuzluk ve tabi ki tatil....
![]()
yok ya ne sorun olcaksuca falan karısmadıysa
yok ne olucak bisi olmaz ..
ama sole bisi var sonucta arkadasin irana gitmis..bu acidan dusunmek lazm
S-pectacular
hic bi sorun olmaz,ama amerikaya gitmis ogrenciler simdi irana gidemezmis.....
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
diyelimki bu arkadas irana gitti
bu vize almaya giderken bu arkadasin irana gittgi gozukurse burda arastirmaya tabi tutulabilir..bu neden irana gitti gb..sonucta bu tip ulkeler abd icin ozel anlami olan ulkeler
S-pectacular
yani
adamların arastırmaları bence doğal
herifler resmen tırsıyo![]()
merak etmeyin birşey olmaz. Ben 2001 yılında Suudi Arabistan'a gitmiştim Delikanlı gibi söyledimbirşey olmadı. iki gune geldi vize...
Ucakta da benim yanımda İran'lı bı adam vardı![]()
en son ahmedinejad amerikaya gidip acık acık gozdagı verdı adamlara korkmaları normal .![]()
Bencede gidis sebebi sorulabilir fakat vizede adamin tipine , durusuna , giyimine , konusmasina da bagli .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Teşekkürler arkadaşlar cewaplarınız için.. Umarım dediğiniz gibi olur ve bir sorun yaşamayız..![]()
Nereye gideceğime bir de karar verebilsem... Konaklama, güvenlik, ucuzluk ve tabi ki tatil....
![]()
İran vizesi pasaportunda görünseydi problem olabilirdi.
Ama İran Türkiyeye vize uygulamadığı için anlayamazlar zaten değil mi?
Eğer vizden farklı giriş çıkış mührü varsa o ayrı tabii.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
S-pectacular
los angeles ta iranlı fakat hristiyan birisiyle karşılaşmıştım. onun dışında bir arkadaşım arabistan vizesi olduğu için vize alamadı bunu da belirteyim. eğer arkadaşın yaptığı gibi söyleyip ne için gittiğni anlatacak kadar durumu varsa bence vize sini alır. fakat sadece klasik sorulara cevap verirse vizeni basıcaz yollucaz diyip daha sonra pasaportu gördüklerinde basmama ihtimallerini de görüyorum. insallah sorun yaşamazsınız.
what's up nigga
az önce aldığım taze bir habere göre
mevlananın torunlarından olan ve dünyanın çeşitli yerlerinde sema gösterileri düzenleyen bir tanıdığımın 10yıllık abd vizesi varmış ve ilk abd giriş çıkışından sonra irana gitmiş ve tekrar 2 yıl sonra abdye gittiğinde çok fena tartaklanmış çapraz sorgulara çekilmiş bir çok sorun çıkmış
inşallah sizde böyle sorunlar çıkmaz
S-pectacular
los angeles da las vegasta ve daha biçok yerde o kadar çok iranlıya rasladımki amerikanın yarısı irandı sanki bi tane esnaftan zippo alacaktım ben türk pazarlığı yaptıkça oda kurtarmaz abi türü konuşuyodu bi benzerlik sezmiştim sonra uyruğunu sordum iran dedi yanlış tahmin yapmadığımı anladım neyse büyük bi ısrardan sonra 28 dolara aldım 40 dolardan. ilerdeki bi dükkanda 27 dolara gördüm aynısını![]()
![]()
S-pectacular
arkadaşlar arabistana gitmiş olmak ciddi bir sorun olurmu bu konuda bilginiz var mı? not ortalamam 3 civarı olucak muhtemelen, ingilizcem de orta seviyede.
S-pectacular
eğer kübaya gittiysen veya küba ya gıtmeyı dusundugunu soylersen vize alamazsın..diğre bütün ülkelerin diğerlerinden farkı yoktur..
daha fazlası için dip not:
7 mayıs 2004 tarihinde g. w. bush küba'ya dair alınmış yeni yaptırım kararlarını açıklamıştır. yeni yaptırımlar şunlardır:
-abd'de yaşayan kübalıların küba'daki ailelerini ziyaret etmelerine üç yılda bir izin verilecektir ve ailelerine gönderebilecekleri para da yılda 1.200$ ile sınırlanacaktır.
-küba'daki resmi görevlilerin ve küba komünist partisi üyelerinin hiçbir aile ferdine abd'den hediye ya da havale gönderilmesine izin verilmeyecektir.
-bir aile ziyareti için izin verilen günlük para taşıma hakkı 164$'dan 50$'a indirilecektir.
-miami'yi kendisine üs bellemiş küba karşıtı çetelerin abd fonlu televizyon ve radyo yayınlarının arttırılması için yeni kaynaklar sağlanacaktır.
-küba'da rejim karşıtı bütün faaliyetler teşvik edilecektir.
Konu Ataraksia tarafından (07-01-2009 Saat 10:47 PM ) değiştirilmiştir.
bok vardı keşfettiniz şu kıtayı..şimdi uğraş dur vize ,uçak bileti vs..
rahdan da gitmiş vizedesöylemiş ve problem olmamış. ama abimden biliyorum arabistan vizesini boş a4 kağıda almıştı pasaportuna almamıştı. başka israil amerika gibi yerlerde problem çıkabilir diye..
AEK
evet bende gördüm onu uzmantv den ama insan yine de ister istemez şüpheleniyo adamların sağı solu belli olmaz diye. neyse teşekkürler cevaplar için=).
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks