İngilizcem pek de iyi sayılmaz o nedenle biraz korkuyorum. Not ortalamam 4.35 yani fena sayılmaz bunun bana vize sürecinde yararı olur mu?![]()
İngilizcem pek de iyi sayılmaz o nedenle biraz korkuyorum. Not ortalamam 4.35 yani fena sayılmaz bunun bana vize sürecinde yararı olur mu?![]()
ıngılızce ıle ılgılı pek sorunuz olmaz vızede bı kac soruya cvp verebılıyosan baska sorunda cıkmazsa alırsın vızeyı not ortalam tabıkı onemlı ve daha once cok vasat ıngılızce ıle vıze alanlar vardı yanı dert etme...
İngilizce'yi o kadar da dert etmemek gerekiyor aslında. Vize görüşmelerinde yöneltilen sorular aşağı yukarı aynı. Heyecan yapmamak gerekiyor sadece... Bu sene sadece kelimeleri bilen, hiçbir grammer bilgisi olmayan bir arkadaş bizim oradaydı mesela![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
hayatından ingilizce dersi görmeden vizeye başvuran ve birkaç kalıp cümleyi ezberleyen biri geçen yaz orlandodaydı
bizzat tanıyorum sorun etmene gerek yok
Bu defa vizeyi alıp gidince orada hebele hebele kalmak da var...![]()
Ama o zamana kadar hallederim ing.i
peki vize görüşmelerinde ortalama kac soru soruyorlar?
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
arkadaşlar bence vize görüşmesinde ingilizcede not ortalamasıda pek onemlı degıl daha onceden forumdada yazıldıgı gıbı bence sız gorusmeye gıtmeden yuzde 80 bellı oluyor gıdıp gıtmeyecegınız gorusmeye gıdıncede bellı kalıp sorular soruyolar ezberlememenızı ısteseler zaten herseferınde farklı sorarlar ıngılızcesı ıyı olupta vıze alamayan arkadaslar da oldu tek kelıme bılmeyıp alanlarda bu yusden fazla stres yapmayın evraklarınız tam olsun kendınıze guvenerek gıdın gulumseyın hepsı bu![]()
Bana vizede 6 soru sormuslardi . Forumda cok cok uzun muhabbetler vardi . Vizeye gittigim gun gorusmem 8.30 'da idi . 7.00 'da girenlere 'Kacinci sinifsin ?' ve 'Nereye gidiceksin ?' 2 soru sormuslar . 2 kisilerdi . Marmara Muhendislik okuyorlarmis . Not ortalamalari 3.20 civariymis .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
gecen sene istanbulda girmistim..siyahi bi kadin vardi.ortalamada 3.35 fln.dedik zaten ingilizcede var kolayca alir giderim vizemi.kadin adin neden basladi.transkriptekki derlerimin icerikleriyle devam etti, baban hangi univertede okude hango univertide doktorasini yapti, doktorossi ne hakkindaydi diyerek devam etti.bir yandan cvb veriyorum bir yandanda dusunuyorum baska ne soru sorabilir diye..kadin aklina gelebilcek her soruyu ogun uzerimde denedi resmen
ama vizeyi aldim
S-pectacular
Bana da bukadar sorarlarsa yandım desene...![]()
şimdiden heyecan bastı
bir de en erken ne zaman başlıorlar görüşmelere
mesela ben wat kaydımı 2008 ağustosata yaptrdım
beni muhtemelen hangi aylarda cağırırlar?
yani demek istediim ön kayıt avantajları arasında vize görüşmelerine erken gitme olduunu da öğrenmiştim dolayısıyla en erken n zaman gdilir?
ingilizcen kotu olsa bile vize alırsın. ( vize gorusmemde onumdeki arkadasın vize mulakatına kulak mısafırı olurken konsolosluk gorevlisinin " daha once turkiye dısına cıktınmı" sorusuna "istanbul universitesi" yanıtını veren arkadasın vize aldıgını gordukten sonra bu kadar kesın konusabılıyorum. )
yanlız ingilizcenin kotu olması amerıcaya gıttıkten sonra sıkıntı yaratır sana bu onemli bi konu ozamana kadar sıkı calısmanı tavsiye ederim.
ben kaydimi 28 nisan yaptirdim ve vizeye 17 mayis girdim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ben kaydimi 28 nisan yaptirdim ve vizeye 17 mayis girdim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Vizeyi halletsek bile asıl sıkıntı gidince başlayacak...![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Sadece pratiğe ihtiyacım var.
arkadaşlar ben ilk dönemim notlarının olduğu transkriptle girmek istiyorum görüşmeye notlarımı 2nin üstüne çıkaracağım için
14şubat ile 28şubat arası yeterince erken mi acaba?
off off herkesin sorunu farklı![]()
Ewt 5 üzerinden bizim notlar.
ya arkadaşlar herkeste az da olsa temel ingilizce mevcut fakat genel sorun pratik bu pratik olayını nasıl cözebiliriz ki yahu birileri akıl verse yöntemler sunsa ya bize![]()
dedigin gb hmen hemen herkes ingiizce okuyup anlayabilio vs fakat pratik yok..nasil konusacagiz?? bur her ogrencinin wata giderken sikca sordugu bir soru aslinda..ama bunun bir cvbi yok..hani sole yapsaniz bole yapsaniz diye...abd de havalanina indikten sonra konusacaksiniz ingilizce..cunki nereye nasil gitceginizi bilmiyorsunuz ,,ve gidip ordaki bir amerikalya soracaksiniz buraya nasil gidebilirim ..yemek yiceksiniz nerde ne var bilmiyorsunuz gidip sorcaksiniz ac kalamk istemiyorsaniz..vs vs..ilk baslarda muhakkak kem kum olayi olcak ama goreceksiniz ki konustukca acilacak.. acildikca cosacaksiniz![]()
![]()
S-pectacular
pratik de iyi teorik de iyi
ingilizce konusunda bi problem yok ama sadece heyecanlandımmı saçmalıorm
ama ing advanced derecesine yakın cok sükür![]()
S-pectacular
yok ya o tür şeylerde heycanlanmam
heycan farklı konularda
u got it![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks