arkadaşlar ben bu yaz gideceğim ve batıya gitmeyi çok istiyorum özellikle de san diego ya ... o tarafa gitmeyi düşünenler ya da gidenler varsa yardım lütfen...
o taraflarda nerde kalınır? o taraflarda en uygun iş veren şirket nedir?
arkadaşlar ben bu yaz gideceğim ve batıya gitmeyi çok istiyorum özellikle de san diego ya ... o tarafa gitmeyi düşünenler ya da gidenler varsa yardım lütfen...
o taraflarda nerde kalınır? o taraflarda en uygun iş veren şirket nedir?
san diego çok güzel bi kent orda hayvanat bahçesi var çalışma şartları iyi olduğunu biliyorum. san francisco mükemmel bi şehir. los angeles ı çalışmak için kesinlikle tavsiye etmiyorum çok büyük bi şehir ve ulaşım çok kötü
kardesm sanfransısco da nerde calısabılırım tavsıyen varmı
sakın sahılı olan ayrıca hafta sonları meksıka tarafına gecebılecegın bır yer... orda balboa parkındakı havacılık muzesınde ya da hayvanat bahcesınde calısablırısn... ben muzeyı onerırım sana... ıstersen gecen yaz orda calısan beholder ılede grzsebılırısn...
bende calıfornıada olcam bu yaz
san franciscoda konaklama pahalı olabilir diye düşünüyorum yaşam şartları ağırdır diye tahmin ediyorum californiada başka bi yerlerde çalışıp san franciscoya gezmeye gitmek daha mantıklı bence çünkü herşeyi iç içe bi şehir gezmesi rahat olur
bence o kadar soğuk değil ben ekimde gittim evet soğuktu ama ben geceleri sadece bi pikeyle arabada yattım üşümedim temmuz ağustos gibi tam ideal bi sıcaklıkta olur bence çok sıcak olmasında iyidir gibime geliyor
tam tersı temmuz agustos ayında daha soguk oluyormus eylulden, bıze bzm hostelın rehberı vardı o gezdırırken anlattı... evt bazı gunler sıcak oluyo ama her sabah saat 8 den 1 e kdr cok soguk... soguk-gu gectık hadı , o ayaz ı cok kotu.. ben 4 gun boyunca gezdım orda, los angeles a geldgım de hem hasta oldum hemde o ayazdan brz karardım) ama guzel ve gezmesı cok rahat bı yer... ulaşım super, hele bırde los angeles ta yasamıs ısen super otesi...
)))
evet los angeles ulaşım açısından rezalet sanfrancicscoda bi o kadar iyi
LA 'da denize girmek istiyorum bu sene insallah olur .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
deniz değil okyanus
yanlış anlama arkadaşla yaşadığımız bi andan çıkan replikti bu.
LA da son günümüzde okyanusa girememiştim
ben amerikaya gitti denize girmeden geldi dedirtmem dedim
oda deniz değil o görgüsüz ayı okyanus okyanus dedi koptuk tabi![]()
kardesm las vegas nasıl fotografcılık işi cok hosuma gdıo,pahalı bı sehırmı ne dersin
Merhaba Arkadaslar ben de bu yaz wat'a 2.katilimimi gerceklestirecegim.Onceki yaz Florida'daydim gayet de guzeldi.Bu defa SAn Diego istiyorum.Ancak son and RoadShowlarda hmshost airport islerini kaldirdi.Ve su anda San Diegoda is bulmaya calisiyorum.Orada bulunmus olan arkadaslar yardimci olabilir misiniz ? Su anda orada 3 arkadasim var onlarda bana is ariyorlar.Wat ogrencileri nerelerde calisir San Diegoda ? Bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum....
Santa Monica, Los Angeles inşallah =)
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
bende santa monica pacific park a gidicem insalla hocam ..
hangı sırketle gıtmektesın ? yada ne bılım konaklama vs yı falan ne kadara cozduler ?
bende santa monica pacific parka gidicem tanışalımmmm
San Diegoya bende bir arkadaşım ile gideceğim fakat pedi cap olayı tutmaz ise 2. iş fırsatı nasıl oralarda bilen varsa yardım lütfen
18 - 20 Haziranda Los Angles 'a gelicem , keske 2 gun gorusebilsek sizinle ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
meraba arkadaslar ben san diegoya gidiorum bilgisi olan warsa yazsın lütfen ösellikle pedicaplik hakkında))
Bende Santa Clara'ya gidiyorum.Varmı başka?
Hollywood, Los Angeles taraflarina giden yokmu ?
mrb arkadaşlar 4 arkadaş Sequoia National Park dayız bu yaz var mı o tarafalarda olanlar bir birimize yardımcı olabilirz diye düşünüyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks