Herkese selamm
arkadaşlar bu nevada bi ben gidiyorm heralde kimseyi duymadım daha.las vegas a 200 mil otelde calıscam.giden varsa iletişim kuralım
Herkese selamm
arkadaşlar bu nevada bi ben gidiyorm heralde kimseyi duymadım daha.las vegas a 200 mil otelde calıscam.giden varsa iletişim kuralım
Otelde ne olarak çalışıcan?
laundry worker olarak.. ama terfi etme şansım yüksekmişş
Hmm hayırlısı olsun, ben de housekeeping olarak çalışıcam.
Kelimeler yetse..
seninde hayırlı olsun.sen nerde çalışacaksın??
Wisconsin'de Kalahari Resort diye bi su parkında.
Kelimeler yetse..
slm eralp bi arkadaşım vardı ev arkadaşım oda oraya gıdecektı ama vize reddi aldı :P
1 haftaya yakindir nevada-jackport dayim...
1 haftaya yakindir nevada jackpotta tatil yapiyorum
Lusid housekeepınglıgın inceliklerinden bahsedermisin) bnde bu sene coloradoda housekeepıngım ..kacamaklar falan odada uzanabılıomusun sigara yakabılıomusun mesela klima acıp
) hayalım bunlar zormu. tavsye edermisin
Inspector denen kan emicilerin olmadığı boş bi anda bilimum istediğin herşeyi yapabilirsin.Ama yine de sigara içmeni tavsiye etmem üstüne falan siner koku ya da bazen çanta araması falan yapıyolar..
Bi de çok çalışıyomuş süsü ver ama asla çok çalışma, arkadan eksikleri tamamlıyo onlar; en azından uyarılana kadar devam edersin.
Odada bulduğun yiyecek içecekleri falan ya oracıkta tüket ya da poşetleyip araba diye tabir edilen havlu çarşaf vb. bulunduğu araca taşı. Yoksa Meksikalı denilen inspector ya da çalışan farketmez insanımsı yaratıkların aşırma bazen de sabrı taşırma potansiyeli yüksektir; ama tabii ki iyileri de mevcuttur arasıra. Şimdilik bunlar geldi aklıma.![]()
Kelimeler yetse..
selam arkadaslar nevada da mill city denen yerde bi dinlenme tesisinde çalısıcam daha once bu mill city e giden goren var mı
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
selam arkadaşlar bende montanaya gidiyorum orda housekeeping olarak çalışıcam zorluyorlarmı nasıl
valla bende google earth den bakıyorum ama o foto çekildikten sonra oranın bi hayli geliştiğini umuyorum fiorex. en yakın yerleşim yeri 50 mil uzaklıktaymış
selam ayhan levent işallah beni duyarsın konunun en başında arkadaşının vize reddi aldıgını sölemiştin sebebini biliyosan ögrenebilirmiyim?
las vegas ın güneyindeki primm valley resort te çalışmaya gdcem okudum ama kimse ordan bahsetmemiş giden biri varsa yardımcı olabilirmi??
ARKadaşlar aranızda RENOYA GİDEN varmı..orda iş olanakları nasıl acaba..seneye ben de oraya gitmeyi düşünüyorum da
nevadaya giden arkadaşlar noldu yaf?vaz mı geçtiniz gitmekten yoksa,kimsenin sesi solugu cıkmıyor.bende bu sene elko-nv'ya gidicem buraya yakın yere giden arkadaşlar varmı,
walla ben lasvegas paris hotele gdiorum bilmiorum yakinmi sana
bende las vegas düşünüyorum ama pek giden yok nedense .. neden acaba
çalışmak için kısmet olmadı ama tatıl ıcın son gunlerde kesın gıdecegım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks