arkadaşlar onumuzdeki yıl ramazan yaza denk gelicek
ve ben şimdiye kdar hiç oruç bırakmadım.nasılolur
ezan imsak iftar??
work and travel
arkadaşlar onumuzdeki yıl ramazan yaza denk gelicek
ve ben şimdiye kdar hiç oruç bırakmadım.nasılolur
ezan imsak iftar??
work and travel
Konu aek tarafından (25-11-2010 Saat 02:45 PM ) değiştirilmiştir.
AEK
biz saat bu sene saat 8 olunca açıoduk orucu...sahurada kalkmıoduk..geceden yiyip yatıoduk...
Valla niyet ettin mi güzel güzel tutuluyor. Ben bu sene hepsini garsonluk yaparken tuttum.
Normalin dışında bi zorlanma oluyor dolayısıyla ama oldu. Tahimn ettiğim kadar da zorlanmadım.
İlk bir hafta biraz zor oluyor ama sonraları nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
ee peki imsak ve sahuru napıyodunuz?? saatleri..
AEK
Diyanet işlerinde var her şehirin saatleri ordan ayarlayabiliyorsun birde bulunduğun şehirde yada yerde kesin İslam enstitüleri vardır orda bazılarında Camilerde var orayada gidebilirsin ordanda sorabilirsin biz orucun 23 gününde oradaydık fazla bir zorluğu olmuyor süpervisior lar yada şeflerine anlatırsan sana o saatte kesin izin verirler ama ingilize çok iyi çalış oruc a çok soru soruyorlar hemen hemen her soruya cevap vericek bir kelime bilgisiyle git eğer iyi anlatırsan çok çok yardımcı oluyorlar mesela bana müdürüm ödenmez kartını verip saat gelince istediğim yemeği parasız almamı sağlamıştı sende böle bi fırsata büyük bir ihtimalle denk gelirsin
I was there....
aksam olmaya baslayinca hatta gece aciordu arkadaslar.. ben tutmadim acikcasi zor olcaini dusundum..
bildim bileli tutan insandım orda olmadı bi turlu
walla buyuk gunah oldu umarım allah affeder![]()
!!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
Valla Alaska 'da cok zor oluordu (gerci kimse tutmamadi ama) normalde fabrika kapanmasaydi tutmayi dusunuorduk ama 12 - 13 saat falan suruor oruc cok fazla yani Alaska 'da.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
bence de![]()
ya hadi orucu tuttuk bayramda ordayız alaskada kimin elini öpücez![]()
arkadaşlar benim bildigim kadarıyla diyanet amerika içinde sahur ve iftar saatlerini yayınlıyor...ilgilenenler bakabilir..
http://www.qiblalocator.com/
Buda kibleyi bulmaniza baya yardimci site .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
arkadaslar nabacaz bu sene ya allahin izniyle tutmaya calisiriz ama texas burasi malum baya zor olacak galiba cunku 30 gunun hepsinde ordayiz
Ride operator lar için yalan oluyor oruç genellikle ,
40 derece sıcağın altında susuz durulmaz bütün gün.
ben de gecen yil bir gun bile tutamamistim. bi gun niyet ettim basladim. restoranda calisiyoduk 40 derece sicakta. oglen 2ye kadar zor dayanabilmistim. bozdum mecburen... bi daha da denemedim. sicakta cok zor oluyo... tutabilenlere helal olsun![]()
Beyler bayram namazını nasıl kılacaz ya ben eğer kılamassam çok üzülürüm zaten ailemizin yanında olamıyoruz![]()
abi bayram 10 Eylül de galiba. bayaa bir alışacağımız için işyerine orada bir çaresini buluruz. zaten biz 9 eylülde iş bırakmayı düşÃ¼nüyoruz...
arkadaslar cami kesinlikle bulursunuz amerikada 9 milyon musluman yasiyor bu adamlar nasil kilacak cumalari illaki heryerde vardir.biz gecen sene bir universitenin spor salonunun altinda kaliyoduk dusunun artik adamlardaki hosgoru mu diyeyim tam hosgoru degilde yani biz burda okulda mescidi zor buluyoruz![]()
oruç zor cidden 30 da 13 tutmştum ben,bayram namazını da bizim olduğmuz şehirde cami olmadığı için atlantic citye gidip orda kılmıştık
beyler allah verıyor guc merak etmeyın ben gecen sene dukkanın full cektıgı cumartesı gunu tam olarak 17 saat calıstım ve bu benım kendı rekorumdu aralıksız calısma rekoru.hatta sahurda temızlıge baslamıstık ama bır sekılde tuttuk dedıgım gıbı normalde o kadar ac kalsam perısan olurdum ama ıste zaten guzellıgı burada...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks