arkadaslar mrb.anadolu üni. 3.sınıf almanca öğretmenliği öğrencisiyim.wat olayı güzel de şirket konusunda çok kararsızım!!
nası yapıcaz her kafadan bi ses çıkıyo
arkadaslar mrb.anadolu üni. 3.sınıf almanca öğretmenliği öğrencisiyim.wat olayı güzel de şirket konusunda çok kararsızım!!
nası yapıcaz her kafadan bi ses çıkıyo
hocam kalbinin götürdüğü yere git...eniyisi...
ben kalbimin götürdüğü yere gittim icep'in istanbul bürosundaki burçin o ne tatlı konuşma öyle yaaaaErkek arkadaşlar için söylüyorum farklı bir şirkete yazılsanız bile bilgi almak için icep'te burçinle bi konuşun aşık olmak garanti
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Tek kaynak turkishwatın arama butonu ve google.com ... (ekşisözlük,sourtimes vs.)
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Napalım kolay kandırılıyoruz
Çok tatlı konuşuyo engel olamadım ben napiim![]()
Valla ben çoğu şirketle görüştüm çoğu aynı şeyleri söylüo bende dedim yüreğimin götürdüğü yere gideyim oda burçin(icep) dediorda devam etseydi çalışmaya oraya kayıt olurdum
![]()
Ne Burcinmis ya buAklini basindan almis baya . Amerika 'ya onuda davet etsene turist vizesi alarak gelsin ogrenci durumunda diilse .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Öğrenci değildir heraldeAma çok tatlı konuşuo arada bi ölesine arayıp "yapmamız gereken birşey var mı?" "Pasaporta ne zaman başvurayım?" "İş listeleri ne zaman gelicek?" gibi sorular yöneltmekteyim kendisine. Eğer telefona başka biri çıkarsa bizimle burçin hanım ilgileniyor deyip telefona onu bağlatıyorum
. Birşey olacağından değil ama konuşmasını dinlemek hoşuma gidior
![]()
Al işte..
Erkek milleti..![]()
lütfen çok önemli sorularınız olmadıkça pm atmayın.
http://img60.imageshack.us/img60/1031/dscn5152vs4.jpghttp://img219.imageshack.us/img219/540/dscn5305eb0.jpg
Her işini kendin görmeye çalışırsan şirket falan çok da önemli olmaz.
Az buçuk adı sanı duyulmuş birşey olsun yeter.
Hespi üçkağıtçı zaten şirketlerin.O yüzden boşa canını sıkma.
Arkanda TurkishWat'ın bilgi bankası olduktan sonra şirket sana işi bulsun yeter. Amerikaya gitmeden önce, ordayken ve geldikten sonra gerekli hertürlü bilgiyi burda bulabilirsin.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
hayrilris olsun diyelim ozaman
S-pectacular
sen wat zamanı ben burcine asık oldum deyip gitmessin bide![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks