Jfk airport günün 24 saati açıkmı yoksa kısa bi süre dahi olsa kapanıyormu? daha önce bütün gece boyunca sabaha kadar airportta kalan varsa cevabını bekliyorum
saygılar
Jfk airport günün 24 saati açıkmı yoksa kısa bi süre dahi olsa kapanıyormu? daha önce bütün gece boyunca sabaha kadar airportta kalan varsa cevabını bekliyorum
saygılar
açık tabi bu nasıl soru
- haydii kapatıyoruz
-aaa! uçaklar havada kaldı
![]()
sadece 4.termınalde sabahlayabılıyorsun dıye bılıyorum,dıgerlerınde kalırsan gece 12-1 gıbı guvenlık gelıp 4.termınale yollar
"Her ne kadar psikopatlıkta gözüm olmasada, dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim"
Ama uyicak guzel yer yok orda . Altiniza battaniye tarzi bisey sererseniz cok rahat edersiniz . Check-in masalarinin orda wireless 'te var Northwest 'in . Ama zevkli biyer Ataturk Havalimani gibi . Emergency kapisini acmayin sakin cok guclu bi sesi varve flash isigida var yerinizi belli ediyor . Uyunabilecek guzel yer var mi die bir bakayim dedim burnumdan geldi guvenlik geldi hemen sorguya cekti Allah 'tan kotu bisey olmadi .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hehehe ben havlumu sermısdım altıma!!!
bırden o gunler geldı gosumun onune...
gercekten battanıye sart!
cam kenarı manzaralı yerde yatıyosunuz
dısarıdan bı lımuzın yanasıyo farlar gosunuse gırıyo ve uyanıyosunuz oda ayrı
mesele![]()
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
terminal 3 te de yatiliyor delta nin orda terminal 4 genelde dolu oluyordu gece manhattandan gec geldimizden dolayi yer bulmak zor terminal dortte ayrica bavul store var
Safinaz...
havaalani pazar gunu 1e kadar acik carsamba gunude halk gunu![]()
arkadaşlar bende yattım havaalanında ama eger günlük 40 dolar verebileceksen mannathan da çok güzel kalacagın moteller mevcut...havaalanında kalacaksan altına bi örtü yada üstüne
bir de yastık şart!!! yastıkla yatmasan bile!!!
merhaba arkadaslar
7 ekimde new york a gecicem 10 ekimde Turkiye ucagim 3 gun new yorkta gecirmek istiyorum nerede kalabilirim ucuz sekilde ...ve bavullarimi jfk da emanet edebilirmiyim..
arkadaslar Le Guerdia dan jfk ya gecmek istiyorum bagaj emaneti icin nasi yapabilirim ucuz yollu taksi haric bilen varmi??? bide hostellere bakiyorum internetten yer kalmamis cogunda 7 ekimde new york tayim bildigi hostel olan varmi
Konu ergin886 tarafından (05-10-2008 Saat 10:13 PM ) değiştirilmiştir.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Bnede uyku tulumu var ama kim taşıyacak şimdii onuu kimm çıkarıp girecek içinee orda....abartmayayım bence....
kıvrılır uyuruz bir kenarda...zaten benim jfk ile işim yok,, ben uyusam uyusam sabahın 3 ünde Pensacola regional da supervisor beklerken uyurum galiba....ama orasıda açık olurmu olmazmııı hiiiç bilmiyorum...bilen var mı??
ne kadar değişik bi soru ya
havaalanı hiç kapanır mı arkadasım
new york nfj'den bahsedioruz![]()
oglen yemek tatili olabilir belki 12.30-1.30 arasi ayrica haftaici de 5te kapaniyor![]()
arada lazim oluo bole basliklar eglenceli oluyor![]()
iyi geyik donmus bu sayfada![]()
S-pectacular
aynen hala katıla katıla gülüorum![]()
ya bua arada kapanmıyosa bile en azından her yerde uyunmuyormus bunu ogrendik,her ne kadar geyige vursakta...
eed eed etli kurufasulye pilav turşu veriyorlar benim bildiğim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks