arkadaşlar wat la amerıkaya gıdıp yaz sonu degılde fazladan bır kac ay kalmak sorun yaratırmı?bu skeılde kalan arkadaşlar varmı merak ettım
arkadaşlar wat la amerıkaya gıdıp yaz sonu degılde fazladan bır kac ay kalmak sorun yaratırmı?bu skeılde kalan arkadaşlar varmı merak ettım
dostum ds nde yazan tarihi gecirsen yanibi de senin dedign gibi 1 2 ay kesinlikle bi daha almazlar seni buraya ondan emin ol bana hatta mumkunse 1 hafta fialn erken gel dediler ama ben cok daha erken gidicem bu gidisle hem sen ne yapican yaa burda 4 5 ay kalip burda hic bisey yokmuski ben new york ta kaliyorum yani bi manhattanm o kadar oraya dahergun gidemezsin heryer koy bi alisveris imkani iyi giyim kusam ucuz o kadar baska da bisey yok
Yorum yaptığınız konuda emin değilseniz yazmayın ki diğer arkadaşları da yanlış bilgilendirmiş olmayasınız.
Dediğinizin tersine DS de belirtilen tarihten sonra 1 ay daha kalma hakkı vardır.
Fakat 1 aydan sonra kalmaya devam edersiniz ve gerisi hiç de iç açıcı olmaz.Kaçak duruma düşersiniz,havaalanından çıkışta ciddi problemle karşılaşırsınız ve en önemlisi bir daha amerika vize başvurularınız direk reddedilir.
Konu macgyver tarafından (28-06-2008 Saat 08:46 PM ) değiştirilmiştir.
hmm yok zaten fazla kalacagımdan degılde belkı hosuma gıder bıkac ay fazla kalırım demıstımama bu kadar sertse guvenlık tabıkı kalmam..ben ses cıkartmazlar zannedıyodum..bıkac uzak arkadaştanda duymustum 3 ay gıdıp yerlesenler 1 sene kalanlar falan dıe ama tabı amerıkayı karsıya almaya degmez butun bunlar
![]()
Konu Ataraksia tarafından (28-06-2008 Saat 09:34 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks