Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: cooooookkkkkkk acillllllllllllllllllllllllllll

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation cooooookkkkkkk acillllllllllllllllllllllllllll

arkadaşlar bugün vize görüşmesine gittim gayet olumlu geçti have a nice holiday falan dedi adam sonra ups ye yolladı paramı yatırdım herşey süper kutlamalara başlamışken bi baktım ki telefonla aranmışım konsolosluktan telim yanımda değildi meraktan çatlıyorum neden aranmış olabilirim bu konu hakkında bilgisi olan lütfen acil cevap yazsın

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sende onları arasaydın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu arada benim ingilizcem falan çok zayıf hatta yok dneecek kadar az forumdan ezberlediim sorularla gittim şahane güzel geçti ama işte inanıılmaz bi panik içerisindeyim tekrar çağrılırsam o güveni bulamam kendimde birileri bişe yazsın varmı aynı pozisyonda olan yahut böle birilerini tanıyan

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu arada tabiki tekrar aradım ama saat 4 ü geçtii için yarın aramamı sölediler

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

orası türkiyedeki amerika konsolosluğu elbette türkçe biliyorlar hem de şakır şakır
    teşefonda ing konuşurlarasa hTürkçe konuş sen hiç bişi olmaz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hatta sen direk "Merhaba, iyi günler" de ve konuya gir. Mülakatta bile Çinli bayan sonradan benimle Türkçe konuşmaya başladı. Ayrıntılar için : http://www.turkishwat.net/forums/sho...3&postcount=15

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biz bugün 3 arkadaş vize görüşmesini gittik formları herşeyi beraber hazırladık. 3 müzde vize aldık ama görüşmeden geldikten sonra konsolosluktan arandığımı öğrendim. diğer arkadaşlarım aranmamıştı bunun nedeni ne olabilir??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Konsolosluktan arandığın saatte görüşme bitmiş miydi yoksa daha gitmemiş miydin¿
    Sanırım tahmini olarak zamanı hatırlayabilirsin.
    Konu unendingstory tarafından (26-06-2008 Saat 09:54 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

görüşme bitti ve görevli have a nice holiday deyip upsye yolladı bundan yaklaşık 2 3 saat sora da konsolosluktan arandığımı gördüm.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sormaya çalıştığım soru şu : Seni ne zaman aramışlar¿
    Tahmini olarak mülakat zamanını hatırlayabileceğini düşünüyorum. Mülakata girdiğin zamanla arandığın zamanı karşılaştır. Daha önce mi aramışlar yoksa sonra mı¿
    Eğer mülakattan sonra aranmışsan bir sorun var demektir. Aklıma gelen iki seçenek var; parmak izi alınmasında sorun çıkmış olabileceği gibi güvenlik soruşturması da olabilir.
    Neden bu yargılara vardığımı da söyliyeyim:
    Öncelikle parmak izi alınmasında bende de hata olmuştu, daha sonra tekrar aldılar. O sırada arkadaşımın yanına gitmek için ayağa kalkmıştım ki görevli bayan beni çağırdı. Eğer göremeseydi belki daha sonra beni de telefonla arayabilirler veya ismimi anons ettirebilirlerdi.
    ikinci olarak ta "have a good summer" dendikten sonra "ohh! sorry security status ( check clearance status) " dendiğini de duydum. İşte bu senin için problem olabilir.

Son olarak da eğer mülakattan önce aranmışsan da hiçbir fikrim yok.

Umarım herhangi bir sorunla karşılaşmazsın...
    Konu unendingstory tarafından (26-06-2008 Saat 10:38 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

saat yaklaşık 12 sularında vize mülakatım oldu. upsye ödememi yaptım. cep telefonumu evde bırakmıştım, eve döndüğümde saat 15:30 da konsolosluktan arandıımı gördüm bütün bunların hepsi aynı günde oldu.Bugün yani

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bence onlarca ihtimal arasında elde hiçbir bilgi olmadan tahmin yapmaktansa(ki biz ne desek de hiçbir zaman kesin olarak seni neden aradıklarını bilemeyiz) yarın konsolosluğu arayıp onlardan meseleyi öğrenmen tek çözüm yolu.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim de bugün vize görüşmem wardı. ve vizeyi aldım ama yaklaşık 10 gün soraya uçak bileti aldım acaba pasoprtum ne zaman elime geçer on gün içinde elimde olur mu??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şimdi düşününce benim askerlik tecilim bitmiş olabiir. bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Askerlik meselesinin elçilikle bir alakası yok.Onlar işin o kısmıyla ilgilenmezler.

Yalnız benim anlamadığım askerlik tecilinin bitmesine rağmen yurtdışına nasıl çıkmayı planlıyorsun?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben ilk tecili üniversite kazanmadan yaptım. daha soraki tecili okulun yaptıracağını sanıyordum ama okulun yaptıramsı için ilk tecilin okul bağlantılı yaptırılması gerekiyormuş. bunu bilmiodum bundan dolaylı da şu anda kaçak olarak gözüküor olabilirim. bi de arkın sorusuyla ilgili bilginiz varsa pasaportların geliş süresiyle ilgil aydınlatırsanız sevinirim.bu kosşullarda dahi de askerlik problemiyle ilgilnemiorlar.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

belge filanda eksik olabilir belki belki gorevlinin gozunden kacmistir.
    onur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

loveronur ben bugün vize görüşmesine gittim ve vize aldım herhalde konuşmanın sonunda görevli upsye yönlendirdi beni ve adresimi bıraktım oraya acaba pasoport elime kaç günde gelir ?? bir hafta içinde elimde olur mu?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

valla bana bir haftada geldi bir arkadaisma 20 gunde bir arkadasimada 2 gunde
    geldi.yani belli olmuyor bu ama eger ucak fbiletin varsa hazirda git konsolosluga konus biletim var de cunku bir arkadasim in bilet almisti ve vizesi gelmemisti dilekce filan yazdi fax yazdi konsolsosluga vizeyi direkt kendisi aldi elden.
    onur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

teşekkürler peki bu talebimi telefon vasıtasıyla iletebilirmiyim??? bi de bu benim kesin vize aldığım anlamına gelior mu şimdiden çok teşekkürler

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

iste acip konusacaksin biletim var filan die
    onur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks