Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: " Seattle Time "

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Seattle ^dayim

Amsterdam da 12.55 ucagim 18 e aktarildi tek kisiydim orda dier arkadaslar detroit aktarmali gittiler ben onlardan 6 saat gec gidip onlarin aktarmasiyla hemen hemen ayni saatte Seattle Tacoma Havaalanina inecektik bagaj alma kisminda bulusucaktik fakat benm ucak 5 saat rotar yapinca korktum bulamicaklar orda kaldim die 20 dk bekledim ve geldiler cok mutlu olmustm cunku ingilizcem iyi deil ve zorlanmistim ucakta i94 formu verdiler doldurmada az zorlandim hatta yanlista yazdim . Amsterdam da ucaga binmeden once mulakat gibi bisey oldu arkdaslari ugurlarken onlari gordum ve zorlanmislardi baya ingilizceleri benden iyi olmasina ragmen . Baya korktum Amsterdam da ordan work n travel ile Alaska ya Detroit e gidenlerle karsilastim konustuk . Bnm ucak hep rotar yapiodu hep ilk 13.00 snra 16.30 sonra 18.00 di fakat ucak 19.00 da hareket etti Tam 22 saat bekledim Amsterdam da cok cnm sikildi acikcasi gerci 12 saati ark. la beraberdi bu bolume actiim konu var Amsterda ^dayim die oraya yazdimistm . Nwa ya binerken zorlanicaimi biliodum (arkadslarima sorulan sorulardan dolayi) ve check in sirasi gelmisti gate e gittim ve adam 2 soru sordu yanitliyamadim ilkine "what" dedim bidaha sordu "sorry" dedim snra beni Turk birine verdi Turkce merhaba dedi ve devam etti

Sorular :

#Valizini kendin mi hazirladin?
    #Nereye gidiosun?
    #Disaridan tanimadiin kimselerden biseyler aldin mi?
    #Valizini kendin mi hazirladin?
    #Kendin mi gidiosun sirketle mi?
    #Sirket nerede?
    #Sirketi sen mi ayarladin sen mi buldun?
    #Ustunde elektronik bisey varmi?

Bu sorulari sordu yanitladim ve iyi yolculuklar dedi . Ucakta rahattim ucak konforluydu LCD ekran var film muzik oyun (multi player var kim 500 bin ister tarzinda ) map secenekleri var map ucak yol hakkinda bilgileri var harita uzerinde gorebiliosun . Yemekte tavuk verdiler yedim 2. yemek domuz etiydi bilmiodm 2 isirik aldim ve snra yiyemedim . Ucak iyi gecti fakat dusuncelerim vardi yukarida yazdiim gibi "orada olacaklar miydi?" 20 dk bekledim ve oldular havalanindan teefon actilar ve shuttle (ucretsiz servis) bizi Tacamo dan aldi 3 dk uzakliktaki hotele getrdi hotelin adi seatec motor inn 25$ gunluk sinirsiz wireless ve 2 adet ucretsiz pc var sabah kek veriolar dusu guzel temiz onerebilirim havaalaninda telefonlar var ordan "20" yi tuslayin ve konusun biz Tacamo dayiz gelin alin vs. gibisinden . Yarin Wrangell ucaimiz var bugun SSN hallettk 8 kisi 1 saatte bitti isimiz 9 da aciliodu biz 9:10 da ordadik kolay is merak etmeyin sakin . Sonra bol bol gezdik cok guzeldi . Isimiz hazir fakat kalicak yer az problemli gibi su an . Bu arada gumruk memuru soru sormadi hic "i have got a j-1 visa for work n travel dedim sadece" . Simdilik bu kdr yaziorum snra yine yazarim pc bulursam .

Onerilerim :
    #Bolca sandwich (kasar-domates) koydurun.
    #Bolca biskuvi alin cok ise yarior hala daha biskuvi yiorum
    #Hazir corba alin
    #Yaniniza kesin euro alin aktarma varsa intenet telefon yemek fln lazim olur 10eur = 23$ Amsterda da . Ben 25 eur aldim ve bitti .
    #El bagajiniza sort esofman t-shirt ceket alin mutlaka ben konu acmistim valizle ilgili orda var tum hepsi guzel yazmisim gercekten

Konu break tarafından (30-06-2008 Saat 11:50 PM ) değiştirilmiştir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Tecrübe Puanı
    10

Burda saat 11.09 pm simdi uyumaya cikiorum kendinize iyi bakin bidaha uzun bi sure yazamayabilirim . Yarin ucak var 7.30 da .

Tecrübe Puanı
    10

Alaskadayim suan cok huzurlu bi ortam var burda merak edenler sorularini yazsinlar...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alaskadayim suan cok huzurlu bi ortam var burda merak edenler sorularini yazsinlar...

ben su anda utahdayim once 3 arkadsimlar north carolina ya geldik isimizi begenmedeik supervisorla atistik ve new jerseye gectik orda 2 arkadsm six flags te ise basladilar satisi koydular yani bana bende brz borc para bulup utaha bi tanidigmn yanina geldim 1 haftadr gtmedgm yer girmedgm delik kalmadi ancak is bulamadim alaskada kodiak ta ve juneauda ki ocean beuty de arkdslarm var ancak seattle gitcek kadar ucak param war seattle dan fabriklar alaskaya goturuolarmis die duydum hangi havaalnindan aliolar nereye goturolar benm icin juneau yada kodiak farketmez bilgilendrrsen cok sevnrm baska carem kalmadi bu saatten sonra da alaskadan baska bi yer paklamaz beni lutfen yardimci ol..

Tecrübe Puanı
    10

Seattle da Tacoma Havaalani var fakat ogrenci goturmesi icin 30 kisinin toplu olmasi lazim yani sirf seni almaya gelmez fabrika .. Suan Wrangell da calisiorum ben fakat burdaki fabrika sadece academix i kabul edior .. Bide burda Sea Level Seafoods var googledan arat bakalim telefonu cikar ara orayi Ketchikan daki arkdasa mail attim orda gelicek haberi sana yazarim profilimde mail adresim var oraya mail at .

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

para durumları nasıl ne kadar kazanıosun??
    AEK

Tecrübe Puanı
    10

Daha baslamadik biz calismaya daha guneydeyiz 5 ya da 6 sinda baslariz gibi gelio ..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)