Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bağaja yorgan yastık verebilirmiyiz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart bağaja yorgan yastık verebilirmiyiz

arkadaşlar burdaki bisikletimi parçalara ayırıp 3tane bavula sığdırmıştım ama sonradan bisikleti orda almaya karar verdim çünkü(garip gelebilir ama özel sebebi var) benim kendi yorgan ve yastığı götürmem lazım ama bunlar parçalanamadığı için tek olarak yani bi halata bağlayarak bagaja vericem acaba böyle birşey mümkünmü yani sadece bavulmu alıyorlar bagaja. bu akşam uçağım var yardımcı olursanızı şimdiden teşekkürler

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Valla dostum senin tabiiki kişisel sebebin ama verebilirsin tabii de biraz düzgün bir olay yaparsan iyi olur öyle halatlarla falan biraz abes kaçabilir almaya bilirler. Madem bu kadar götürmek istiyorsun onları güzel bir sıkıştır bi büyük çantanın içine, sonra havalimanındanda sardırır vakum yaparsın cillop gibi olur
    llorando, de cara a la pared...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

iple bavula bağlamanı hiç tavsiye etmem uçağa alsalar bile muhmelen pislik içinde kalacaktır uyku tulumlarının falan ağzı fermuarlı naylon poşetleri oluyor o tür birşeye koyup götürmeni tavsiye ederim yada 20 liraya dandik bir bavul al onun içine koy ama şöyle bir şeyde var bazı havayolları sadece kilo sınırlaması yaparken bazıları bagaj sayısındada sınırlama yapabiliyor örneğin 2*24kg falan gibi onlarada dikkat et derim sonra ekstra para ödemek zorunda kalma. bisikleti zaten hiç götürme bence 3 bavul + onca ağırlık bi dünya para verirsin.

edit:düzgünce bir kılıf yada bavula falan koyarsan almayacaklarını sanmıyorum ben ankara-istanbul ve istanbul-kıbrıs bagaja vermiştim bir sorun olmamıştı abd içinde özel bir durum yoksa bir sorun olmaz bence.
    Konu apolloturk tarafından (14-06-2008 Saat 03:21 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks