iyi forumlar herkese
bugün washingtona uçak biletimi aldım air france dan.. kafama takılan uçakta cam kenarına oturmayı nasıl ayarlıycaz yada ayarlatıcazsıra kapmaca felan olmıycak snırım
iyi forumlar herkese
bugün washingtona uçak biletimi aldım air france dan.. kafama takılan uçakta cam kenarına oturmayı nasıl ayarlıycaz yada ayarlatıcazsıra kapmaca felan olmıycak snırım
internet sitesinden yerini seçebilirsin sanırım.çünkü deltanın böyle bir uygulaması var uygun olan yeri seçebiliyorsun bilet numaranı falan girip.sanırım air franceda da vardır..
evet ben de az önce seçtim air francedan koltuğumu. hatta yemeğini bile seçebiliyosun. benimki de washington. ama paristen sonraki uçaktaki yerini seçebiliyosun, parise giderkenkini değil
zaten yerlerin çoğu seçilmişti sinir oldum. acentadaki kadın bize check in de havaalanında yaptırmamızı söylemişti ben de o zaman yaparım demiştim ama iyi ki bakmışım
linki veremicem ama çünkü kapadım siteyi :s
ok arıcam şimdi geçmişten. bulunca koyucam buraya
https://w3.airfrance.com/cgi-bin/AF/...cekedgfndgfl.0
işte buraya girdim biletimdeki numarayı ve soyismimi ordan açıldı
çok teşekkürler başardım :P
saol
bişe deil =)
Cam kenarı güzel olur yaslanır uyursunuz canınız sıkıldıkça gökyüzünü okyanusu seyredersiniz, paris landing i güzel olur ama şimdi istanbul paris seçemiyorsan pencere olması için erken git check/in e orda söyle pencere olsun diye pasaportunu biletini verirken bazen sormadan veriyorlar çünkü, kanada oturma
llorando, de cara a la pared...
sistemlerindemi problem vardır nedir =/ sürekli hata verio, tekrar deneyin sonra dio
peh
edit: neyse kaptım cam kenarını =D darısı başınıza :G
Konu sefaketen tarafından (12-06-2008 Saat 07:11 PM ) değiştirilmiştir.
ben de kaptım sona kalan 3 cam kenarından birini =)
iyi ki erkenden bakmışım. daha erken baksam çıkış kapısının orayı seçerdim uzat ayakları rahat rahat ohh =)
2 buçuk saat erken gitcem istanbul paris için de. ordan da cam kenarı kapıyım diye. daha da erken gitmeme gerek yok herlade?
tamam, 2 saat önce atatürk havalimanındayım xD cam kenarı hastalığım var,ortalarda kalınca üzerime üzerime geliolar ;P
ya ben expedıadan aldım bıletı donustekı koltuklarımı bıle sectım ama cam kenarı almadım hıc ben bole yolculuklarda cok wc ye gıderımkımseyı rahatsız etmemek ıcın korıdor tarafından ortalardan sectım hep
bılmıorum ıyı mı yaptım kotu mu gıdınce anlıcaz
![]()
Arkadaşlar yer aarlaması klm nin sitesinden de yapılabiliyormu?
Cam kenarı için 3 saat öncesinden Atatürk Havaalnındayım![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
flying blue mil puanı için bir nevi üyelik kartı gbi bişey.flying blue portalından kolaylıkla üye olup,pin kodunuzla birlikte flying blue numaranızı alabilrsinzbu da ilerleyen zamanlarda size yaptğnz uçuşların puan olarak dönmesini sağlicak,ki Amerika'ya uçuşlar bildğim kadaryla baya puan getryo
![]()
ben de erken gidicem cam kenarı için. bu arada dönüş yolculuğunda uçağın upper kısmı tamamen tutulmuş![]()
valla ben cam kenarından bileti alırken seçtim. bileti alırken koltuğunu belirleyebiliyorsun. ama aktarmalı gidiyorum her iki uçakta da cam kenarı mı fikrim yok.
airfrance ile uçuyorum
heheben dicektim şimdi
![]()
tekerlek üstüde almayınkanat yanıda olmasın en iyi hizmet veren hostese yakin tuvalete 3 sira yakınıda tabi daha makbul
![]()
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks