ya mıllet vızede cenede olan sakala, kupeye bole seyler dezavantajmı...arkadaslar soledıde bana sacma geldı bılmıorum........gıden arkadaslar cevaplarsa sevınırım..............
ya mıllet vızede cenede olan sakala, kupeye bole seyler dezavantajmı...arkadaslar soledıde bana sacma geldı bılmıorum........gıden arkadaslar cevaplarsa sevınırım..............
beholder su cenedekı sakal kesılır mı yawalla cok kotu oluooo
nese ınsallah oole bıse yoktur ya kesmek zorunda kalmayız
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
duzenli temiz bi sekilde gidin iste.
onur
dogru soluosun yapacak bıse yok zaten..resım cekılırken kestırmıstım 1 ay once pasaport ıcın yıne kestırırız bıse olmaz![]()
Beyler nolur nolmaz adama öle kötü gelir vizeyi verir vermez .. Şık gibi gömlek giyin üstünüze çünlü beni baştan aşşaı bi süzmüştü tabiki böle bi kriter yok ama siz d işi şansa bırakmayın kesin gitsin![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ha bide sakal makal hikaye amerikada eger isiniz icin gerekliyse hergun sinekkaydi tras olmak zorunda kalacaksiniz
galiba icinizde pek is tecrubesi olan yok ben burada garsonluk yapiyorum soyle kirli sakala hasret kaldim 1 senedir hergun tras hergun tras...
trasli gunler ameriada sizi bekleyebilir![]()
onur
kıyafetler çok da sallim sullum olmasın bence. ciddi oldugunu belirten ve seni one çıkaran kıyafetlerden seçersen daha ii olur derim ben..aslında çok da özel giyinmeye gerek yok ancak senin içinin rahat etmesi için bişiyler yap derim ben.. saygılar diliyorum
ya hiç önmli diil çapulcu mağradan yeni çıkmış gibi gitme yeter...
zaten normal ne asırı dıkkat cekıcı nede cok kotu normal bı sekılde gıtsek en ıyısı heralde...
bencede 2 gün tavuk poposu gibi gezersin sonra gene uzar ben kesince çok kötü olmuştu ama idare ettik işte![]()
sakalı bilmem ama benim arkadasım esofmanla gelmıstı gorusmeye bız cok kızmıstık hatta gıderken bu esofmanla sana vıze falan vermezler demıstık :S velasıl kelam ole de oldu..gercekten kılık kıyafet cok onemlı..dıkkatlı olmanda fayda var.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks