ya arkadaşlar virginia beache gidiyorum dokuzunda ama konaklama hala kesinleşmedi.nasıl bir yol izleyim özellikle giden arkadaşlardan kesin ve net öneriler lütfen....
ya arkadaşlar virginia beache gidiyorum dokuzunda ama konaklama hala kesinleşmedi.nasıl bir yol izleyim özellikle giden arkadaşlardan kesin ve net öneriler lütfen....
craiglistten bak diyeceğim ama pek sağlıklı değil,en güzel yolu orada işveren yol gösterir,sokakta ilanlar olur gezer bulursun mutlaka uygun bir yer,ama craiglistten de bak yinede.
çok haklısın dostum ama bu yüzden bunun adı work and travel ve bir öğrenci programı,mesela öğrenci değilde işi olan paralı biri olsan,1 aylık turist vizesi alıp bir otelde kalırsın kafana birşey takmadan.
Ama zaten bunun olayıda bu sanırım,gidiceksin işe yerleşceksin,kalacak yer bulacaksın,başlı başına macera ve hayat tecrübesi.Benim tek gitmemdeki en büyük nedenlerden biride bu işlerle tek başıma uğraşıp bir tecrübe edinmek bir macera yapamak.Ha tabiki zor ama keyfini çıkarcaksın elbet![]()
Virginia nın neresinde kalmak istiyorsun...işine en yakın yerin adı varmı.baktın mı google earth ten?varsa bana bi söylermisin sana birkaç seçenek sunayım en azından elle tutulur önerim olacak...
*EnFla ProDuction™*
sıkma canını mutlaka halledersin...ingilizcen ne durumda bilmiyorum ama burada fiyatlar,orada yaşayanların yorumları vs. gibi ayrıntıları bulabilirsin,sana şimdi bi link veriyorum bu link abd de bayaa kullanılıyor apartmanda oda kiralayanlar tarafından...ben biraz baktım senden önce,bulunacağın yer tatil bölgesi olduğu için elbette içeride kalan yerlere nazaran biraz daha pahalı ama sitenin ana sayfasında yakın muhitlerin zip kodunu girerekte bi kaç alternatif bulabilirsin.ayrıntıları sor yine siteye baktıkça yardımcı olmaya çalışalım kardeşim...
http://www.apartmentratings.com/rate...3451&x=21&y=14
*EnFla ProDuction™*
[QUOTE=karadenizli;32596]teşekkür ederim kardeşim sağolasın...geç gördüm mesajını ondan geç teşekkür ettim:[/QUOTE
rica ederim sen bak keyfine..dediğim gibi biraz pahalı ama içeride filan bi muhit yokmu ya...deniz marina filan görünce fiyatları çok yükseliyor...ben harrisburg ta yaşıycam..720 dolara 2 kişilik apartman dairesi buldum..birde yanıma polanyalı yaptım fiyat 320 dolara geldi...onuda gir rusların,polonyalıların wat sayfalarına yaz biraz hemen çıkıyor taliplerin...hatta kızlar bile geldi teklifte bulundu ama yemedi benim k...meğer hiç bulamazsan dene mutlaka...
*EnFla ProDuction™*
yo çok iyi anlıyorum seni,bende çok rahat değilim ilk hafta şirket bizi ücretsiz olarak ağırlayacak bir hotelde,sonrası içinde ayarlayacağız diyorlar ama bende merak ediyorum olacakları
ama 2 aydır ev bakıyorum online olarak görünen o ki en sağlıklısı orada bakmak,çünkü senin gibi birçok kişi ev bakacak![]()
valla iyiymiş şirket ağırlıyorsa...gerçi ben bu şirketlere pek güvenmiyorum abi.çakal alayı...sen ahangi şirketle gidiyorsun
bende pek güvenmiyorum açıkçası yani güvenmeme değilde şüphelerim var hiçbir şirket mükemmel değil çünkü.
experienceusa ile gidiyorum daha ilk yılları,umarım sorun çıkmaz,şu ana kadar herşey güzel![]()
çok teşekkürler,çıkacak merak etme bu kadar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik gidişten sonra 1 haftada herşey rayına oturur eminim
maksimum 1 gun sefalet cekersin. ikinci gun evine yerleşirsin iş arkadaşlarının yanına bi yere.
sıkıntı etme.
ben ineceğim yerden işime 1000 km uzakta olucam. evim yok, ve 2 gun içinde ulaşıp ev bulup işe baslamam lazım sıkıntı yapmıorm![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks