surda gıtmemıze sayılı gunler kalmısken hala fınallere gırıp cıkanlar havaya gıremeyenler buraya..nedır bu ya hergun fınallere gırıp cıkıorum bıktım walla.fınaller bıtıor ıkı gun sonrada gıdıom hıcbıse yapamadan..cok kotu ya.
surda gıtmemıze sayılı gunler kalmısken hala fınallere gırıp cıkanlar havaya gıremeyenler buraya..nedır bu ya hergun fınallere gırıp cıkıorum bıktım walla.fınaller bıtıor ıkı gun sonrada gıdıom hıcbıse yapamadan..cok kotu ya.
bende wala hala uraşıom son 3 sınawım. 6 sı biticek işallah ama 20 si gidiyorum bikaç gün kafamı dinlicem yani 2 hafta kadar iyikide öyle ayarlamışım şimdi anlıyorum![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
HeheEee öğrenci adamın hali başka nasıl oluckki ? Sonuçta sen Amerika gibi bieyere gidiosun herkese nasip olmaz
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Valla şu finaller olmasa vakit geçmicekBen memnunum halimden
Sayılı günler geçmio yoksa
![]()
tek kelimeyle iğrenç bi şey yaa finallerle uğraşıp wat a hazırlanmak...
allahtan bittide kurtuldum...
(:
insan sınavlara baksa, wat a aklı kayıyor, wat ı araştırsa sınavlar kayıyor...
benim final bitiyor ertesin gün gidiyorum valla
2dk oturmadan![]()
![]()
7 sinde son finalime girmeye hazinirlanirken bugun ilk notum aciklandi ve kalmisimmoralim ust seviyede
![]()
finallerin bitmesine son 4 yolculuğa son 12 gün (=
I beg for mercy, i plead, tell me
Why? why me?
Benim finaller bittikten sonra Marmaris'e gitcem5 gün kaldıktan sonra da Amerika yolcusu
![]()
finaller bittikten sonra ailemle geçirmek için sadece 24saatim var.13haziran 12.00da finaller bitiyor, 14haziran 12.30da abd ye uçuyorum. son 5 sınavım![]()
ah ne yazıkki bende son sınavıma 13 haziranda girip,14 haziranda uçacağım,16 hazirandada işbaşı yapacağım![]()
fınallerden cıkar cıkmaz gıtmek cok kotu ya..hıc zaman yok dırek ıse
Benim finalim yok ama son 7 saattir aralıksız tez üzerinde çalışıyorum.
Başlığı açan arkadaştan ricam beni de listeye yazması.
Yumurta kapıya dayanınca iş yapmaktan nefretttt ediyorum ama gelin görün ki her sefer aynı şey.
İşin en pis tarafı ise bu tezi bugün teslim etmem lazım.
13ünde akşama dogru finallerim bitiyor..sonra istanbula geçicem 15i sabah 09,00da uçağım kalkıyor..çok fena dimi hiç zaman yok![]()
walla ben wata gidiyorum diye finallerin yarısından çoğuna girmiyorumanlayacağınız bıraktım girdiğim finallerde zaten kötü geçiyor bu sene amerika modundayız
daha bir hafta var finallere ama ne final moduna nede usa moduna girmis degılım hayırlısı ile bugun baslıycam ders calısmaya ( hergun ayni sey oluyor )![]()
bugun ilk sınavıma giriyorum. 13 haziran 6. yani son sınavım. sonraki hafta proje ve bitirme tezimin sunumunu yapıcam. hepimize kolay gelsin.
benim sinawlarim 5 inde bitiyordu ama okul kep toreni nedeniyle 2 sinde ki sinawi 9 una alinca planlarim bozuldu 11 sabahi ucagim var.ailemle vakit gecirmek icin son sinawa girmeyecegim.seneye +1 ders olccak.
yrn son sınavım var ve sonunda bityor yuppiiiiiiiiii![]()
bekle bizi AMERİKA
![]()
bugün finalim bitti, finaller demiyrom zaten hazırlık olduğumuz için 1 tane var onuda zaten geçtişimdir2 hafta daha antalyadayım, bavul mavul anca geçer günler.
finali olanlara kolay gelsin...
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
millet +1 dersin hesabını yapıyor ben kaldım +10 dersten.Bizim fakültede mümkünmüdür yalnızca finalle dersi geçmek büte girmeden.Mümkün değil e bütlerde temmuzda neyse artık bu sene
![]()
![]()
![]()
aynı durum bnde de gecerlı bnm 19 unda fınallerım bıtıo 3 4 gun aılemle gecırebılıcem sora 24 sabah 6 da kalkıo ucakkkk
bende dun 2 fınale bırden gırdım kaldı 4 tane bı bıtse su sınavlar yaa..tam bela fınal ısı..hıc ara kalmıor rahatlayamadan bıde gıt ıse basla bambaska bıyerde cok zor coook
finaaller bnm içinn sadece hazırlık maçı 7 dersim var 7sinide braktım asıl önmli olan bütler.finaller 2 gün sonra bitio ama 22 hazirana kadar bütte burdayız.23ünde yolcu nefes almak yok.ewimede gidemicem.çok fena.
Bugün Shakespeare amca yattığı yerden rahmet okutturdu sınavda sağolsunBu ilk sınavdı daha 5 tane daha var bir nefeste çıkacak inşallaahhhh
![]()
son ıkı sınav offf hepsıde hasırt gırdı bu donem dogru duzgun bı dersım yok yahuu dokuluyorum, sınvalrın bıtmesıne 7 gun var var 7 gun sonra evımdeyım sonra bı 7 gun sonra usa deyım. Evdekılerı cok ozledım once onlarla vakıt gecırcez sonra usaya herkese gusel bır wat![]()
benimde 3 sınav kaldı
cuma bitiyor ardından hemen
cmtesi yolcu abbas![]()
ah arkadaşlar tek derdim finaller olsa ben bide amerikaya gidecem diye ablamın düğününü erkene aldım finaler bitiyo haftasonu düğün ertesi sabah ben amerika yolcusu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks