Ben değilim orası kesin8 Haziran (Sabah karga kahvaltısını yapmadan)
En geç kim gidecek merak ettim yahu. Temmuzlara kalan var mı acaba?
Ben değilim orası kesin8 Haziran (Sabah karga kahvaltısını yapmadan)
En geç kim gidecek merak ettim yahu. Temmuzlara kalan var mı acaba?
en gec sanirim benim23 haziran 05:35 KLM varmi gelen
Safinaz...
Yav forumda senden daha geç vize görüşmesine gidecek adam bile vardı galiba.
Bence daha geç tarihler vardır muhtemelen.
Bence aradığınız kişi kesinlikle benim.
20 Temmuz
sanırım forumun ilklerinden olsa gerek:=)
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
aradığınız kişilerden biride kesinlikle benim 10 temmuzdönüşümde 10 ekim okul problemim yok çünkü yoklama zorunluluğu yok
niye geç oldunu sormayın çok karışıkne okulum geç bitiyor nede başka bişey tamamiyle insiyatif antalyada tatil yapmadan gitmek olmazdı yemişim amerika sahilini bizimkinden güzel sahil ve denizz hiç biyerde yok.
26 sında vize görüşmesine giden arkadaşım var...
26 yada 28inde de "makinacı" gidiyordu sanırım
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
20 temmuz iyimiş![]()
sanırım arkadaş gidip gelmeyecek
20 temmuz gidiş, gelişini çok merak ediyorum![]()
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
Evet forumda kendime j1 den f1 e geçme misyonunu üstlendim.
Zaten geçen sene Amerika'ya beraber gittiğim bir arkadaşım bizim geri dönmemize rağmen o dönmedi.Vizesini j1 den f1 e çevirdi ve geçen Haziran ayından beri orada.
Hem dil okuluna gidiyor hem de çalışıyor.
hocam konusu çok açıldı ama buradan devam edeyim,bu konuda sanırım bizi en iyi aydınlatabilecek sensin.
Orada vizeyi f1 yaptık diyelim bir dil okuluna yazıldık,bu dil okulları ortalama ne fiyat çekiyor?ayrıca sanırım ssn vermedikleri için bir işte çalışmanda zor oluyor?
f1 den sonra orada bir amerikan okuluna başvurabiliyormusun?yada f1 in anlamı yada sonucu nedir bizim için diyeyim![]()
Hocam öncelikle şunu söyleyim eğer bu durumu düşünenler varsa j1 le gidip f1'e geçecekleri için zaten ssn'leri olacak(ben daha önce de gittim benim zaten var).
f1 vizesi bir dil okuluna giderek de alınabiliyor ya da üniversiteye kayıt yaptırılarak da fakat üniversiteden kabul almak hem zaman hem para hem de geçmeniz gereken bir takım sınavlar olduğundan(Toefl,gmat,gre gibi) daha zor.
Dil okullarının fiyatlarını tam olarak bilemiyorum ama internette araştırma yaparak bu bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Dil okulu bittikten sonra üniversitelerden kabul alabilmeniz için bir takım kriterler var bunları yerine getirirseniz elbette ki siz de girebilirsiniz.Bu konuda detaylı bilgi isterseniz elimde çok faydalı iki link var, bunları paylaşabilirim.
7 temmuz iş başlangıcım bütünleme sınavlarımın bitişi 11 temmuz.
ne zaman gideceğim daha karar vermedim
haziran 25inde final war 26sında gidiyorum.büte kalırsam giremeyecegm ve dersler seneye kalacak![]()
ewt aynen benımde ole butlere gıremıyorum gidis tarihim 26 hazıran ...
en geç kim mi gidecek tabiki vizeyi alabilirsem en geç kalan ben olcam görüşmem 1 temmuzda artık 5-6 temmuzdan önce gidemem herhalde :P
20 temmuz var da o sayılmaz adamın derdi başkaymış
onun dışında 10 Temmuz da iyiymiş.
bende 1 temmuz bende sizdenim ama herkes bunu yapacak ya son siniflardan giden kime sorsam kalicam gelmicem diyorbi ben saniyordum kendimi akilli:P valla boyle yigilma olursa kimseye vermezler heeee orada vize
![]()
onur
F-1 vizesinin nasıl alındığını açıklayan linkler aşağıdadır.
Bu linklerin sahipleri Amerika'da yüksek lisans eğitimi yapan arkadaşlar.Ben bloglarını uzun zamandır beğeni ile takip ediyorum.Sitede yazdıklarından işinize yarayacak çok şey olduğundan eminim.
http://blog.miracc.com/entry.php?id=144
http://compir.blogspot.com/search/label/f-1%20vizesi
ok kanka cok saol. bunlar faydalı olur eminim.
bu linklerde turkiyedeyken f1 e nasil basvururz ile ilgili bilgiler yaziyor galiba vize statu degisimi ile ilgili birsey goremedim ben...bu sayfalardami acaba
onur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks