mrb....alaska ketchıkana gıden varmı??norquest/trident seafoodsa gıden varmıııı???
mrb....alaska ketchıkana gıden varmı??norquest/trident seafoodsa gıden varmıııı???
selam seyda ben naknek e gidiyorum ama trident firmasına yaklaşık bir ay sonra da ketchiken a geçmeyi düşünüyorum başarabilirsem görüşürüz inşallah......
O şimdi ALASKADA!!!!!!!!
Var ama ben deilim ..
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bu sene herkes kodiak ta galiba özellikle western türk kaynıyacak kimse sorsam westerne gidiyoro değil ek mesai yapamıyacaz
![]()
bende kitchekan da e.c. philips diye bi fabrikaya gidiyom daha once nakneke gitmistim bakalim bu sehir de para kazaniliyomuymus? yemek yatmak bizdenmis o kotu
ketchikana gidecekseniz tridentı öneririm, ben daha önce gittim.
Bu sene ketchıkana giden var mı? if varsa tanısalım))))
selam dostum bende eğer vizede sorun yaşamazsam aynı firmada olacağız alaskada ege üniversitesindeyim bende özelden mesaj atıyorum msn için görüşelim mutlaka özelden mesaj atamıyormuumsen bana ulaşırsan sevinirim
![]()
Konu WoWWaT tarafından (23-04-2009 Saat 04:12 PM ) değiştirilmiştir.
Ege Universitesinden 2 kisi daha katiliyor benim tanidigim . Bu sene Ketchikan Izmir 'li kaynayacak ...
daha ds formunu bekliyorum vize görüşmesi için eğer sorun çıkmazsa güzel bir deneyim olacak benim için izmirden arkadaşlarında olması beni çok mutlu etti açıkçası gitmeden önce katchikan a gidecek arkadaşlarla görüşürsek güzel olur ve ayrıca katchikana bilet rezervasyonu yapmadım daha araştırma aşamasındayım ist-katchikan katchikan-miami miami-ist olarak düşünüyorum ortalama olark bilginiz varmıır bilet fiyatları ile ilgili?
WoWWaT ozeline yazdm
bu uzun zamandan beri aldığım en iyi haber şu ds formu gelse artıkta vizede kesinleşse rüyalarıma giriyor![]()
gecen yıl bizim arkadaslar gitti 1 temmuzda baslamıslar ama 15 temmuza kadar 4-5 saat calısmıslar ondan sonra işler yogunlasmıs
arkadaşlar daha önce e.c.phillipste çalışmış olanlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim
merhabalar arkadaslar ben de ketchikan a gıdecegım nasıpse gercı vıze gorusmesını beklıorm da y
Konu corrogidor tarafından (10-02-2010 Saat 10:57 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaslar gecen sene ketchıkan da calısan bırı olarak bence cok ıyı bı secım de bulunmusunuz...harıka bı yer ve harıka bı fabrıka bu yazda bızlerı beklıyor...forever ketchıkan...
ben de ketchikan e.c philips e gidiyorum.MSN adresi paylasmak forum kurallari geregince yasaktir .
"MemzA" ve diğer gidicek arkdşlar eklerseniz seviirim..
Konu break tarafından (08-06-2009 Saat 01:12 PM ) değiştirilmiştir.
özel mesajlarına bakabilirsin dostum beni ekleyebilirsin o adresten
yaw kafam hala daha çok karışık bu işin ne zaman biteceği konusunda dönüş biletinin tarihini bir türlü karar veremiyorum daha önce alaska ketchikanda bulunanlar ne kadar çalıştılar sezon ne kadar sürdü ne kadar kazandılar bi yorumlarsanız sevinirim
bende ketchikan e.c. phillipse gidiorum
bizim arkadaş 4500 kazanmıs gecen yıl
o kazanan arkadaş benim...
2009 ketchikana gidecek olan arkadaşlar hepinizi facebook taki KETCHİKANKALAR grubuna bekliyorum...
ketchikani alaska da tek gecerim yok boyle bir sehirfirst city si yeter
![]()
bu sene ii sezon olacakmış galiba
nereden bileceksin silahımın jarjörüne mermi yerine seni koyup deffalarca kalbime sıktığımı
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks