Arkadaşlar merak ediyorum,aktarma süreleri en az kaç saat olmalıki uçağa rahatça yetişelim,konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlar merak ediyorum,aktarma süreleri en az kaç saat olmalıki uçağa rahatça yetişelim,konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
okuduklarıma göre 3 saat civarı olmalı...
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
teşekkürler prof. sanırım bu yüzden bazı biletler oldukça ucuz diğerlerine nazaran,mesela 653 euro air france ama aktarma süresi 45 dakika sanırım yetişmek imkansız.
Konu taltrap tarafından (27-05-2008 Saat 08:05 PM ) değiştirilmiştir.
walla bizimde 2 aktarma ikiside 1,5 saatbakalım hayırlısı güveniyoruz KLM'ye
![]()
En az 2 saat olmalı yahu madem aktarmaysa 2 dk bi nefes almalı insan dışarda. 2 insan yüzü görmeli.
arkadaslar aktarma sirasinda sehri gezebilio muyuz![]()
@xoorslug
Amerika aktarmaysa gezebilirsin, Avrupa aktarmaysa gezemezsin.
Benim aktarmam da 2 saat. Ancak acentamın dediğine göre eğer uçağım rötar yapar ve diğer uçağıma yetişemezsem bir sonraki uçağa kadar sizin konaklamanızı karşılıyorlar otelde. Benim 2 uçağım da DELTA Airlines tabi. Belki uçarken airway değiştirecekler varsa bilemem orasını.![]()
oo iims abi o zamn ben de londradan itibaren da ile gidicm ama terminal degistircem heathrow havaalanida buykmus sanirim baya 1:40 dkkada degistrmem lazm umarim bi problem cikmaz kacirirsak ucagi bi sonraki ucaga kadar konaklmayi sagliyolar da bizim bilet yanmiyor umarim :S
Ark.lar 2-2 buçuk saat demişiniz olması lazım aktarmaların bnmki Paris'te 1.35, NY'de 1.55 dk sorun olur mu yav?Kıllandım biraz..
ewet benimde newyork dan aktarmalı ve arada 4 saat var![]()
bekle beni amerika
ocean o 4 saatde newyork'a akıcak mısın ? biz dusunuyoruz da
çok teşekkürler arkadaşlar,şuan bir bilet buldum gibi 8 haziran gidiş,15 ekim dönüş delta iki uçuşta aktarmasız.680 avro
jfk 'de metro varmıs diolar.. sehrin icine akıyormus oyle bisi varsa 1-2 saatlik de olsa takılcıaz sonuna kadar riskkkk
15 haziran da saat 16,00 jfk dayım
işlemler 30 dakka surse
17,00 gibi sehir merkezine ulasabilirmiyiz acaba??
bekle beni amerika
valla benim aktarmam 7 saat![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaslar bence minimum bekleme suresi 3 saat olmalı. cünkü herşey istediğiniz gibi gitmeyebilir. ucak gec kalkar yavas gider. zaten havaalanında bir yerden diğer perona gitmek neredeyse yarım saat alıyo. gecen sene donuste pensacoladan memphise gitme için pensacola havalanında beklemey basladık. hareket saatinden 45 dakika gecmiş olmasına ragmen hiçbir hareketlilik yoktu. memphisten 2 saat sonra ise amsterdam ucagi vardi. 55 dakika sonra ucak pensacoladan heraket etti. memphise vardığımızda amsterdan ucaga kalkmak uzereydi ve bize cabul olursak yetişebileceğimizi soylediler. o gün aynen aklımda cunku üzerimde yaklasık 40 kilo (20 kilo yanıma aldıgım valiz, 7 kilo 17 inc leptop, içinde bolca yiyecek bulunan 10-12 kilo ağirliğinda sırt cantam)
agırlıkla 700 metre yolu ucaga yetişmek için kosmak zorunda kalmıstık ortalama 25 wat ogrencisi(havaalanında ki durumu siz düşününsonunda ucaga yetiştik ve biz daha koltugumuzu bile bulmadan ucak perondan ayrılmaya başladı. yanı bana sorarsanız boyle risklere girmektense 3-4 saat beklemeyi goze alırım. bazı arkadaslar 45 dakika falan demiş. bence onlar ilk firsatta ucus saatlerini duzelttirsinler..
arkadaşlar benimde klm hava yolları ve amsterdam a incem ordan newyork ama ara 55 dk yetişemem mi?ikinci sorum biz neden bavulları alalımki uçaktan uçağa transfer yapmıyorlar mı?
evet arkadaşlar bizim de klm bizimde ara 1 saat :S ne yani şimdi yandık mı diosunuz:S
uçağınız burdan geç kalkarsa yada rötar fln olursa uğraşırsınız.
ya arkadaşlar bavul olayları nasıl anlamadım.. eğer uçaktan inip bavulların gelmesini beklersek tabiki yetişemeyiz ama bana saçma geliyor ben bavulu alıp nereye götürecem,yine işlemmi yaptıracağım bilgi verirseniz sevinirim
şeyma valla benim bildiğim onlar transfer edior bavulları. bizde yetişiriz diye 1 saat öyle aldık bileti. sende klm ile gidiormuşun . ne zmn a yolculuk?
Benim 55 dk berlin tegelde, tegel için low cost airport diyorlar belki yetişiriz
llorando, de cara a la pared...
17 haziran 14.45 yolcusuyum
valla bızımde donerken parısde 45 dakıka beklemelı var ıns ny da rotar yapmazda yetısırz yaw yoksa degırstırıcez artık napalım.
benimde gidiste munih te 45 dk aktarma var.valizleri avrupa daki aktarmalarda onlar kendileri ucaga yerlestiriyor.valizle ugrasmicaz.umarim buradan ucaklarin kalkma saatinde rotar olmaz.
uçaklarda genelde rötar ihtimali nedir?benim de 2.aktarmam detroit-richmond (70dk)
bu büyük sorun mudur acaba?yoksa çok az rötar ihtimali var,o nedenle mi yetişemeyebiliriz...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks