Selam arkadaşlar,
Massacushet'de ev kiraları ne durumda, bilgisi olan var mı acaba..?
Ev kiralayacak olan arkadaşlar var mı?Teşekkürler![]()
Selam arkadaşlar,
Massacushet'de ev kiraları ne durumda, bilgisi olan var mı acaba..?
Ev kiralayacak olan arkadaşlar var mı?Teşekkürler![]()
ewt güzel konu.. ozellıkle güney taraflarında![]()
http://geo.craigslist.org/iso/us/ma
arkadaslar ev ariyorsaniz en iyisi craiglist uzerinden aramak
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
daha önceden oraya gden yok mu ki acaba..
ortalama fıyatlar nasıl en azından onu öğrenebilrdik![]()
boston a mı gıdıceksın sen n.erdogan ?
Eğer Boston' a gideceksen vay haline diyorumev değil de sadece bir oda bile tutmak 600-700 dolardan başlıyor (evi 3-4 kişi ile paylaşıyorsun). Ben ve kızarkadaşım şanslıyız. Üniversite hocalarımdan birinin kardeşi boston da yaşıyor ve yazın için stuido evini 1000 dolara kiralıcak. bir yatak odası, banyo, wc, mutfak
böyle bi ev(!) bile 1000 dolar ve şehir merkezinde değil üstelik. Metro ile ulaşım sağlıyorsun. Merkezde en az 1500 dolardan başlıyor fiyatlar. BOSTON a gidecek olanlara Allah yardımcı olsun konaklama konusunda
yok ben bostonda çalışmıcam.Massacushette çalışıcam.ama ev kıralarını merak edıyorum.Haftalık 90 dolar konaklamam benım.aylıgı 360 dolara gelıyor.hanı belkı 3-5 kısı bı ev tutulsa ne belkı daha uygun olur dıye dusundum.O yuzden sordumama bostonda kalmıcam yani.
boston da Massacushette de..benım bır arkadasımda oraya gıdıorda ev tutcak arkadas arıor oda ondan sormustum
[QUOTE=enes;27404]boston da Massacushette de..benım bır arkadasımda oraya gıdıorda ev tutcak arkadas arıor oda ondan sormustum[/QUOTE
arkadasın bostondamı ew tutacak?
yanlıs bılmıyorsam boston massacushet e 1.5-2 saat falan.o yuzden ben massacushette calısacagım ıcın boston olmaz yanisenın arkadasın ev buldumu?kaç kısı cıkıcakmıs.belkı soran olur aklımda bulunsun.
oda dıl okuluna gıdıor bostonda
4 ay kalcak ew bulmadı daha arıor oda aklında olsun valla..tesekkurler
ben ve puZZle massachusetts - springfield merkezde olacagız sanırsam. O bölgede ev bulmak bayagı zor görünüyor ögrenciye ev vermeye pek sıcak bakmıyorlar gibi. Ama craiglist den aramaya devam. Ek olarak, springfield da 950 1000 dolar kira ücrevi mevcut olan 3 + 1 güzel evler var. Araştırmaya devam.
arkadaşlar springfield da ev tutacaklar varsa sonradan yanına arkadaş alırlar mı hem kira da paylaşılmış olur.. öle bi imkan olur mu ??
evet.bostonda
1000 dolar herşeyi var... bilmiyom gerçekte belki daha pahalı olabilir böyle bir yer. bulaşık makinasına kadar herşey var. çarşaf götüreceğiz teküniversite hocalarımdan birinin kardeşi doktora yapıyor onun evi. o türkiye ye gelecek yazın. boşta kalmasın die bize 3aylık kiralıyor
4 ayak üstüne düştük diye bilirizi. Boston'un brighton semtinde. merkeze 10dk uzaklıkta filan metro ile.
evet şanslıymışssınız wallkaç kişi kalıcaksınız peki?
arkadasım erkek 400 dolar falan oder aylık eger uygunsa yada ew tutan bıldıgınız warsa onlarlada gorusebılırız?ılgılendıgınız ıcın tesk.
arkadaşlar bende bostona gitmeyi planlıyorum ev arkadaşlığı için bende varım..iletişime geçelim..
peki brewster-cape cod a gdecek var mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks