selam
millet daha onceden giden arkadaslar weya bilgisi olan ark lar bu nargile
işini orada çözebilirmiyiz warmı nargile içilcek mekanlar?
nargilesiz harbii kotu olurrr![]()
selam
millet daha onceden giden arkadaslar weya bilgisi olan ark lar bu nargile
işini orada çözebilirmiyiz warmı nargile içilcek mekanlar?
nargilesiz harbii kotu olurrr![]()
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
yarama tuz amonyak ne warsa bastın kardeşimen büyük sorunum nargile olcak bu gidişle orda
![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
yaw bakalım belkı buluruz bi yerler içmeye walla 20dolar bile weririm![]()
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
ido raki falan goturmicenmi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
Nargile buyuk problem aslında tiryakisi icin... Ben tutarım kendimi..O kadar tiryakisi degilim..
![]()
IF SOMETHING IS HARD TO DOING,THEN IT IS NOT WORTH TO DO....
BY HOMER SIMPSONS (The Simpsons)
When The World is mine your death shall be quick and painless....
BY STEWİE GRIFFIN (Family Guy)
Ray, when someone asks you if you're a god, you say "YES"...
BY WINSTON ZEDDEMORE (Ghost Busters)
ufak nargileleri paketleyip goturun. 2 kg'a kadar da tütününü götürebiliosun.
Aslında rahdan'ın dedigi gibi kucuk nargileler isinizi gorur... 2kg tutun de goturebiliyormussunuz... Tamam iste daha ne..![]()
ii yav götürebiliyosak sorun yok.valla ben de iiden iiye düşünüyodum nası yapsak diye.ido kardeşim orda bi nargile partisi mi versek![]()
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
yaw amerikalilar ne anlarlar nargileden,2 kg goturuyorsunuz,meksikali kacak watci sanarlar Arrest him he has got 2 kg marijuana![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Verin tabii canım... Ordakiler bahcede barbeku partilerine alısmıstır... Guzel bi parti gorsunler..![]()
Arapların işlettiği cafelerde rahatlıkla nargile bulabilirsiniz. Yaygın olarak arapca ismi (shisah) kullanılıyor. Water pipe diyenler de olabilio. 16$ idi fiatı 2006 yılında (Georgetown, Virginia'daki ''Prince Cafe''de)
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
nargileyi hadi götürdük közünü nerde yapcaz çok uğraşmalı iş olur orda o yüzden denildii gibi arapların yaptıı yeri bulmak shisha denio genelde ewt yani ingilterede öle deniodu..bizdeki gibi marpuçlar uzun kalın diil orda böle borucuk şeklinde plastik ama napalım idare etçez tabi 16 dolara nargile .bide istediim gibi gelmezse daıtırım orayı bi nargile zewkimiz war zaten![]()
topiği görür görmez atladım yalnızyav nargile götürmek kasar biraz oraya bence denildiği gibi arapların işlettiği kafeler mantıklı ama 16 dolar da iyi para haftada bir anca demek bu ki o nargilede burdakiler gibi mi bakalım... bana 3 ay özlücez gibi geliyor nargileyi, dişimizi sıkıcaz artık nabalım :S
özlicez o kesin ben ya kendi yaptığım nargileyi ya da burdaki çok nadir bikaç yeri sevip gidip içebilirken orda heralde ne kadar nargileye aç kalıcamı tahmin edebiliyorum..haftadada ortalama 4 5 nargile içtiğimi düşünüyorum ..neyse bakalım herşey kısmet
![]()
abi ben dayanamam. günde 2 kere yakıyoruz evde bizhaftada 1 falan zor ama çok zorda kalırsak sigaraya başlarız :P 16 dolar da çok fazla neyse bi çare bulunur elbet
![]()
abi ben sigarayı bıraktım 3 ay oldu ama nargile olmasa bırakamazdım orda başlicam şimdiden hissediyorum içimde![]()
Sigaradan nefret eden biri olarak sırf nargilenin açlığının sigaraya başlama nedeni olma korkusunu ben de yaşamıyor değilim![]()
ya madem bu kadar nargile fanatiğisiniz, alın abi 30-40 liraya portatif birşeyler, kömür zaten her çeşidi var walmartta falan![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Portatif vs. nargileler gerçeği gibi olmuyor işte Necro yaNargileler standarttır ayrıca boy olarak en azındna ben görmedim daha portatif olanlarını, durum böyleyken nasıl götürebilirizki onu?
ya abi götürdük diyelim ocakta köz yapıcanda etrafı yakmadan onları taşican flan hayat zor yani![]()
aslında portatif nargileler var hatta makyaj çantası benzeri çantası bile varve ucuz da sayılabilir. Eminönü'nde Polanya Pazarı nın ordaki nargilecilerden bulabilirsiniz. Köz olayına gelince walmart ta olacağını pek sanmıyorum açıkcası nargile kömürünün
Daha ilk içişte hastanelik oluruz heralde karbonmonoksit zehirlenmesinden
![]()
amerika da yerel daily news larda çıkarız sonra![]()
zencilere 5 dolar verin onlar sizin için herşeyi hazır ederlerhatta 10 dolara nargile bile bulabilirler el altından...
![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Yok yok arkadaşlar dediğiniz gibi onun közü vs. ayrı bildiğin kok kömürünü alıp da koyamazsın üzerine mazallah dediğiniz gibi New York Times'a falan manşet olmayalım sonraMalesef kabul edelim kaderimizi 3 ay özleşicez nargilemizle...
Sigara içmeyenlerin nargile tiryakisi olabileceğini bilmiyordum.
Bu arada şu sigara denen meretten ben de kurtulabilsem çok süper olacak.Keşke ben de sizin gibi sigara içmesem de nargile içsem.
bende içmiyorum sigara ama nargile farkklııı
ALİ BABAY la anlaşak ben newjerseye bi şube açayım hemen o zaman..
pazar war oradaiş de yapılır
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks