slm arkadaşlar...12 haziranda abd ye gidicek arkadaşları burada biraraya toplamak istedim....ben frankfurt üzerinden montana ya gidicem...almanya üzerinden abd ye gidicek olan başka kimse var mı???
slm arkadaşlar...12 haziranda abd ye gidicek arkadaşları burada biraraya toplamak istedim....ben frankfurt üzerinden montana ya gidicem...almanya üzerinden abd ye gidicek olan başka kimse var mı???
Ben de şu anda öyle düşünüyorum. İstanbul-Frankfurt Frankfurt- New York. Ama biletimi daha almadım. Biletimi alınca buraya yazarım
bende 12 haziran yolcusuyum ama. istanbul-amsterdam-detroit-denver (biraz uzun ama) uçuyorum.arkdşlar bu tarihlerde uçucak kimse varmı?
Biz de 2 arkadaş 12 haziranda gidecegiz.sizler hangi eyaletlere gidiyosunuz arkadaşlar![]()
12 Haziran da uçuyorum ben de bugün kesinleşti13:55 te İstanbuldan ayrılcam hayırlısıyla
![]()
Alla alla 12 Haziranda da mı kimse gitmiyor. Enterasan bi durum![]()
mephisto montanada nereye gidiosunnn
ben 12 haziran saat 9.00 da air france ile paris aktarmalı washington dc ye gitmeyi planlıyorum. bileti bu hafta alıyorum
[QUOTE=fastdemir;29687]ben 12 haziran saat 9.00 da air france ile paris aktarmalı washington dc ye gitmeyi planlıyorum. bileti bu hafta alıyorum
Bende senle uçakta gidiyorum![]()
çok iyi ya hava alanında görüşelim uçakta belki yanyana otururuzgidiş yolculuğu daha zevkli olur sen bileti aldın mı? ve ne kadara aldın? ben ayırttım 685 euro bu hafta almayı planlıyorum
nerden aldığını bana mail le yollayabilirmisin ya sen baya ucuza almışsın. maili bekliyorum
usnac ben yellowstone da çalışıcam...Bozeman şehrinde..sen dayss inn de çalısıcan galiba...mephisto montanada nereye gidiosunnn
ya arkadaşlar aranızda 12 haziranda almanya aktarmalı gidicek olan var mı??
optimistic tamam ayarladım şimdi bana bileti nerden aldığını bi zahmet maille yollarmısın.. teşekkürler
Arkadaşlar 12 haziran 09:00da Paris aktarmalı gidecek olan yok mu?Hatta ordan Bostona beraber gidebileceğim biri. Yanlız gitmek sıkıcı olucak sanırım![]()
herkes farklı saatler de gidiyor. Bende 13:55 Londra aktarmalı New York a gitcem fakat forumda kimse yok![]()
fastdemir sen biletini alıcacaktın bu hafta halledebildin mi?
daha halletmedim bakalım ya sen bana biletini nerden aldığını söylemedin henüz mail attığını söylüyosun da elime mail falan da ulaşmadıneyse buraya yaz hangi acenteyse ben bulup arayayım bi
tekrar yolladım nasıl gelmedi ya olmazsa buraya yazarım![]()
valla dostum bi problem var ama çözemedim sen buraya yaz sanırım problem olmaz ne zaman hangi acenteden aldığınıtşkkürler
Nice turizm.ben 24 mayısta aldım.Arkadasım cuma günü alıcaktı aynı saatte bulamamış.
tamam optimistik sağol eğer bileti alırsam yine haberleşiriz şafak 12kib
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks