ev kiralak isteyen arkadaşlar.... netten mi ev arıyorsunuz?? yoksa tanıdıklarınız mı var? kiralar nedir? bi ev de kaç kişi kalınır? ltf paylaşalım...
ev kiralak isteyen arkadaşlar.... netten mi ev arıyorsunuz?? yoksa tanıdıklarınız mı var? kiralar nedir? bi ev de kaç kişi kalınır? ltf paylaşalım...
Konu daphne tarafından (12-05-2008 Saat 09:43 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yeni konu actım benzer
bende virginia beach'e gitmeyi düşünüyorum benimde en çok düşündüğüm şey ev konusu evi nası kiralayabiliriz ücretleri ne kadar bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen
biz 4 arkadaş gidiyoruz ev kiralamak istiyoruz fakat sezonda ev zor bulunuyormuş ve epey pahalı oluyormuşapartments dıye bi site var biz ordam bakıyoruz ev ama coğu eşyasız...
evet bende virginia beach e gidiyorum ama kalacak yer işi hala muamma!!
arkadaslar kuzenimden aldgım bilgilere göre simdilerde ewler 3 yataklı olanlar 1000 dolardan baslıyo onlarda 24 .caddelerde olanlar ve apartman seklindekiler!!!amaa özellikle 15 hazirandan sora gidenler için ew bulmak cok zormus ve ayrıca nerdeyse yuzde 50 zamlı tutuyolarmıs!!!thats all for now!!
en iiisi 21th street![]()
arkadaşlar biz 2 kişiyiz virginia beache gidecez. ev kiralama konusunda beraber kiralamayı düşünen varsa bana özel msj atsın ben atamıorum msj sayısından dolayı. gidiş tarihimiz 15,16 haziran
evet arkadaşlar bize 1 çift gerekiyorr ilgilenler cvp atsın lütfenn. ayrıca nasıl konaklamayı ayarladınız varsa yazın
arkadaşlar 2 kişi gitcez virginia beach ev kiralamayı düşünenler özel mesaj atsın....
Merhaba,arkadaşlar ben 2008 yazında virginia beache gidiyorum.la quintina inn diye bir oteldeçalışcam housekeeping virginia beache giden arkadaşlar var mı acaba mail adresim xxxxxxxxxxxxxxx
Forumda MSN PAYLAŞIMI YASAKTIR!!!
Konu Fiorex tarafından (15-05-2008 Saat 03:36 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks