Arkadaslar aktarmalarda saat dılımlerı farkından dolayı sorun cıkabılır mı? bilet uzerınde yazan saatler her ulkenın kendı saatı mı? bunu nasıl ayarlayacaz?
Arkadaslar aktarmalarda saat dılımlerı farkından dolayı sorun cıkabılır mı? bilet uzerınde yazan saatler her ulkenın kendı saatı mı? bunu nasıl ayarlayacaz?
Bilet üzerinde yazan saatler, Gideceğin noktaların Yerel Saatleridir.Türkiyeden çıkmadan önce bunu hesaplayabilirsin. Yada saatini ineceğin yere göre gitmeden ayarlarsın. Bunların hiçbirini yapamıyorsan , indiğinde havalimanındaki bir saate bakarsın![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Bilet üzerindeki saatler yerel saatlerdir... Aktarmalarda sorun çıkmasından kastın sanırım uçağa yetişememek... rötardan ya da senden kaynaklanmaya başka bir sebepten dolayı uçağa yetişemezsen aynı firmanın başka bir uçağına ücretsiz binebiliyorsun... en azından en çok kullanılan firmalar (air france, klm) bunu uyguluyor, diğerleri de muhtemelen öyledir..
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Anladımda işime gelmedıgı ıcın soruyorum 4 saat beklıcem,yanlıs dusunuyorum dıye umuyodum![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Neyse az olmasından ıyıdır heralde,en azından madrıd havalanınıda gezerım:=) sankı bagdat caddesı ya![]()
öyle deme çok zevkli oluyo... havaalanında birçok şeyle tanıştım![]()
pisuvarların arasında o birbirlerini ayıran icadın olmadığını ilk kez havaalanı tuvaletinde gördüm,
erkeklerin birbirlerinin ellerinden tutarak gayet sevgili şekilde yürümesine rağmen kimsenin aval aval bakmadığını ilk kez havaalanında gördüm,
yine erkekler tuvaletinde 15-20 kişi varken bir ablanın içeri girip hiç rahatsız olmadan temizlik yapmasını da ilk havaalanında gördüm...
tuvaletlerde kondom otomatını da ilk kez havaalanında görmüştüm...
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
hocam yalnız bıletım 6,55 ıst kalkıs 10,05 madrıd varıs ve 13,25 madrıd kalkıs..10,05 madrıd ın yerel saatı ıse bu ucak 6 saatte mı gıdıyor?
Tamamen cinsellik uzerıne bı tecrube olmusşikayet etmeye gerek yok
evet bende farketttim neredeyse tamamı tuvalette geçmişilginc tabi
![]()
necro o 11 saatı tuvallette gecırmedın degılmı???![]()
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
dodo,sen roma'dan gidiyorsun gez dolas romayi'da gormus olursun![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaşlar uçak bileti bakarken en büyük kriterde aktarmalar arasındaki saat farkı oluyor, sağlıklı bir uçuş için avrupa üzerinden gittiğimizi düşünürsek arada minimum kaç saatlik bir boşluk gerekir..yani sözüm ona 1- 1,5 saatlik bir fark az gelir mi 2 aktarma arasında..sorun çıkar mı bavullarla ya da check in işlemleri ile ilgili fln..?
benimde bilet Londray'a kadar thy sonra virginiaya kadar da arada bi de new york aktarması var bende koltukların sıkısık oldugunu duydum.
arkadaslar bi de her aktarmada bawul takibini yapiyormuyuz yani ben istanbul'dan verdigim bawullari Virginiayadami alıcm yoksa aktarmalrda da bawulu almam mı gerekiyyor ?????
Bence çok zevkli bilmediin bi yerde kalıosun ohh ne güzel bide dışarı çıkarttılar mı .. Tabi toplu gidersen![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
BAVUluna giderken butun guzergahları yazan bir kaıt yada sticker yapıstırırlarsa sen almayacaksın bavulun gelecek. ama eger sadece bir yer yazıyorsa sen alırsın tasırsın.
MEsela Milan-ny ucusu için bavul uzerinde IST-Milan_NY yazıyorsa kendi gelir ama IST-Milan yazıyorsa sadece milano da alıp ny ucagına vermen gerekir.
yaw benim giderken 45 dk aktarmam var munihten.tekrar pasaport kontrol e falan gircekmiyiz acaba?bilen varmı?
45dk da yetişmen bence imkansız, 1 buçuk saat bile yetmeyebiliyomuş bazen...
napcaz ki valizleri tasimicakmısız.onu ogrendim ama istanbuldaki ucak rotar yaparsa almanyadaki ucak dolayisiyla yetisemicez.bir sonraki ucakla yollicaklarmis oyle bir durumda.işallah yetisiriz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks