arkadişlerrr slmm![]()
arkadişlerrr slmm![]()
slm yazmin hoşgeldin. nereden, hangi okuldan biraz açıklama yapsaydın bari![]()
slm yazmin ben daha önce iki kez gidip geldim.18 haziranda tekrar gidiyorum wat ile ilgili kafana takılanları sormak istersen crazyboy_487 a mail atabilirsin.hoscakal bol sans
Metehan msnini ekliyom haberin olsun![]()
anaa metehan cidden bi insanmış yaa ben de bot flan sandım heryere aynı mesajı yazdıını görünce ehueh
adamım ne yaa hey man that was good flan desen daha iyi duruyo da o cümleyi türkçeye çevirince güzel durmuyo![]()
ben orlandoya gidiyorum.senin yolculuk netaraf?bu arada amerika dönüşü bi sorun yaşayacağını sanmıyorum. wat ile ilgili kafana takılanları sormak istersen crazyboy_487 a mail atabilirsin
metehan günün adamı oldu bu gün![]()
benlik ne demek yaametehan günün adamı oldu da onu burdan uzaklaştıran kişiye bi alkış yok mu
![]()
ahahahhhaha ben bu çocuu çok seviyom yaaa![]()
YAzMİNNNNNNNN...Sana ulasmam lazım bnde Vaile gidiorum Çöle) bişeyler yaz yada msn yaz ..Colorado vail gecen sene gittiğin yer işte
) ilk sn gittin sonra bn gıdıorum kımse bılmedıgı ıcın yardım edemıor sen warsın bı nolur
)
slm;bende bu yaz colorado vail e gidiyorum orda bi otelde calisicam.vail hakkinda bende cok bisey bilmiorum.yazim tarzindan bayan oldugunu dusundum.bu sene yalniz gidijem bayan olarak zor oljak galiba benim icin.eger ogrendigin bisiler varsa bana yazarsan sevinirim...BOL SANSLAR
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks