Selam arkadaşlar,
En erken kim gidiyor acaba
Ben 2 Haziran'da orda olacağım..
Selam arkadaşlar,
En erken kim gidiyor acaba
Ben 2 Haziran'da orda olacağım..
forumdan 8 mayıs gidişli birinin biletini kesmiştik. Şimdilik rekor 8Mayıs
admin (at) turkishwat.net
kismetse bende mayista gitmegi dusunuyorum,yalniz nereye gidecegemi bilmiyorum![]()
vizeye gittinmi![]()
Arkadaşlar Okullarınız Ne Kadar Erken Bitiyo Ki Mayıs Ta Gidebiliyorsunuz Ne Güsel Ya.biz Taa Haziranda Gitcez çok şanslısınız Gerçekten
en gec gıden benım sanırım arkadaslar fınallerım 14nde bıtıyor ve 19 hazıranda gıtcem gercı daha ısım bıle bellı degıl ama![]()
ya bende 26 mayıs(virginia beach) için aldım biletimibaya erken gittigimi düşünüyordum ama o neymiş ya 8 MAYIS
hayran kaldım yani ...
haziran 15 13 ünde finaller bitecek:S
walla bende 5haziran orda olmmam lazım...ds miz bi gelsınde alıcaz bileti...
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
bende ds yi bekliyorum.8 mayısat gidicek arkadaş kimse ortaya çıksınnasıl başarmış ya
![]()
tobb 'da okuyor, 8 nisanda okulları kapanıyormuş
admin (at) turkishwat.net
benimde 13 ünde finaller bitiyor 17 sinde iş başı yapacak şekilde giderim.bu güzel bir tarih bence herşeyi yapmaya imkanımız olur diye düşünüyorum.ama vize tarihi sabit sanırım yani 8 mayısta gidende sanırım bizimle aynı süre kadar kalacak?
8 mayısta gden arkadaşı geçebilirm
finallere grmiyorum direkt usada kalıyorum 2,5 sene
suan ds evragımı bekliom erken gelirse hemen gorusmeye gdip vize gelişinin ertesi gunu ucuyorum!
arakdaslar bende erken gidebilirim tam akrar veremedim ama 15-25-nisan
12 25 mayis yada ahziranin ilk haftasi gidecem yaaaa ama benim icin karar vermek cok zor
bizim 22 mayısta bitior finaller ama iş başlangıcı 17 haziran mecburen beklioruz yokas bnde mayısta hemen gidip calısmak isterdim![]()
eğer bizde vize alıp ucak bileti bulabilirsek ve başka aksilik cıkmazsahaziran 1 gibi gidicez
biz yeni bir iş bulabilirsek finallerimizin bittiği gün, yani 27 haziran'da gidicez. siz de dönüşe hazırlanırsınız o tarihte herhalde![]()
13 Mayıs sabahı işallah macera başlıyor 20 eylül de dönüş
I was there....
ben alırsam 28 mayıs
ne kadar güzel yaaaa![]()
ben 20 hazirandan sonra gidicem en erken gidicek olanla aramda 1,5 ayama benim için problem deil çünkü benim okul bitiyo ve geri donme gibi bi niyetim yok
![]()
vagazone bende 25 maısta virginia beach de olcam istersen form üzerinden mail at haberleşelim.
en gec benim herhalde 1 temmuz![]()
onur
ortalamayı tutturduk sanırım, 16 haziran...
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
bende 20 haziranda gidiyorum ama 8 mayıstada nasıl gidiliyo ya adam gitti bile günler geçmiş muhabbete bak![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
8 Mayıs ne yaa. Hazırlık galiba arkadaş. Benim de kısmetse 8 Haziran.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks