ya arkadaşlar bu referans mektubu mutlaka gerekli bişi mi bu konuda bi bilgisi olan varmı?????????????
ya arkadaşlar bu referans mektubu mutlaka gerekli bişi mi bu konuda bi bilgisi olan varmı?????????????
bu sabah girdim vizeye referans mektubu da yanımdaydı gişedeki görevli al bu sende kalsın dedi sadece ds 156-157-158 transkript ve pasaport önemli olan...gerisi boş
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Aslında referans götürmek iyi yha nolur nolmaz en azından kendini rahat hissedersin ama referans öğreneği yokki!!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
http://piqzelwars.deviantart.com
Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion
hazırlık değil 2. sınıfım
referans mektupları ana evraklara arasında yer almıyor ama destekleyi olması için şirketim banada referans mektubun olsun dedi.ama tabiki bişe kaybetmezsin yanında bulunsun derim . benim gano 1.96 olduğu için ben bölümdeki hocalarıma aslında derslerim iyi an a notlara yansıtamadığım yönünde bir referans mektubu yazdırdım.olurya ganoda bir takıntı çıkartmaya çalışırlar tak çıkartırım mektubu
![]()
never run after a bus or a woman there is always anotherone is coming
kanka ben almadan gidiyorum bişey olursa sana sölerim oldu mu
teşekkürler arkadaşlar makro hadi hayırlısı kardeşim inşallah sorun çıkmaz
bende almadım bakalım
evet arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum ve referans mektupları ve diğerleri bnm vizede işime yaramadı...istemediler lüzum görmediler bile
arkadaslar ne referans mektubu,ne sabıka kaydı,ne şirket mektubu ne de maddi durumu göst.belgeler..
hiçbirine bakmadılar ben gittiğimde sadece transkript ve ds formları bide sevis'le dekont fln ama siz illaki içim rahat olsun diosanız alın yanınıza beellki lazım olur..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks