arkadaşlar, konsolosluğun verdiği tarihi erteleyebilmenin bir yolu var mı ? (okulun vize tarihleriyle çakışıyor, vizeye mazeret sınavı yapmama gibi bi kıllık durumu var okulumun)
sindiden tskler...
arkadaşlar, konsolosluğun verdiği tarihi erteleyebilmenin bir yolu var mı ? (okulun vize tarihleriyle çakışıyor, vizeye mazeret sınavı yapmama gibi bi kıllık durumu var okulumun)
sindiden tskler...
eğer 131 doları yatırmadıysan şirketine söyleyip 16 dolara yeni bir pin numarası alıp değiştirebilirsin sanırım..
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
eyw.. teşekkürler.. peki vize saatinde erken gitsem erken girebilme gibi bi şansım olur mu ? :S
şahsen ben gittiğimde kimse sormamıştı senin randevu kaçta diye.. ama tabiki sakat bir durum... şirketle görüşmen en doğrusu olur bence
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
bizim 1 45 de idi... tam zamanında gitmemize rağmen vardığımızda adam 2 dekieri alıyordu ve nden erken gelmediniz die fırça atar gibi tavır sergiledi...nden saatinde gitmeyesin ki..sorun çıkmasını istemiyorsan zamanında orda ol
benim vize görüşmesi 08:45. okul yenibosna'da, okuldaki vize 10:00...
bartu, erken gitsem(7 gibi) terslerler mi "ne işin var bu saatte burda" diye.
necro, abi ajanstakilerle bugün bi konustum erken git fln diolar dünyadan haberleri yok. hem simdi tekrar basvursam vizeye, 6-7 hafta sonraya atarlar seni dediler. o tarihleri de biliyorsunuzdur malum çok kalabalık oluyormuş, memurlarda sinir hat safhada.
netcem ben vize deneyimlisi watcı arkadaşlarım, abilerim ablalarım![]()
Valla benim vize görüşme saatim aynen yazıyorum 01.45![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
abi yapma bele üzme beni)
"saat kacta rendevun ? " diye soruyor kendini amerikan zanneden bi abi var orda soylersin birsey derse sınava yetisecem dersen sorun cıkarmaz.
amerikanlar (vize memurları) randevun kacta olup olmadiği hakkında bilgileri yoktur.
rendevu saatinle ilgili konusmaları Türklerle yaptiğin için problem cıkarmazlar durumunu anlatırsan..
bol sans.
bekle beni amerika
arkadaşlar ilgi alakanıza çok teşekkürler.
bugün okulda dekanla konuştum. dedim "lan olm böle iş mi olur? nası kabul etmezsin koca raporu? amerika'ya gidicem, okulunu tanıtcam, keyfimden gitmiorum çalışcam. be clever!"..
o da "abimsin, ciğerimsin. kabul edicem, ben bu sene zaten yeni geldim okula değiştirdim tüzüğü cartı curtu" gibilerinden konuştu, biraz mahcup biraz ürkekçe yaklaştı.
yine de sizin tavsiyelerinize uyup erken gidicem güvenliklerle kanka olcam ilk ben gircem))
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks