Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 30 sn de vize:))

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 30 sn de vize:))

arkadaşlar ankara'da ki 1 nisan 8.45 vize görüşmemde 30 sn de vize aldım)sarışın bayanla görüştüm, bana, bölümümü, gidecegim yeri, ne iş yapacagımı ve babamın meslegini sordu veee ups e gitmemi söledi..bu arada ortalamam 2.34..fazla heyecanlı değildim zaten vize görüşmesine henüz gitmemiş arkadaşlarda fazla heyecan yapmayın ben beklerken pek çok vize görüşmesini de dinledim heycanlananlar hem konuşmakta hemde duydugunu anlamakta güçlük çekiyo ki buna ragmen vize aldılar,konuşamam diye endişelenmeyin karşınızdaki görevliye bi şekilde derdinizi anlatmanız yeterli oluyo..ben ordayken wat için red alan hiç olmadı..sizde alırsınız darısı hepinizin başınaaa

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

teşekkürler bilgilendirme için,benimde sanırım ankara tereddütüm kalkıyor yazdıklarınızla

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tebrikler,

hayırlı uğurlu olsun;

darısı basımıza
    bekle beni amerika

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende aldım işte 9:45 randevusuyla ama 4 dakıka konustuk çekik gozlu bayanla esasında cok yanlış bu yaptıkları ya hepsi aynı olcak ya da yapmıcaksın farklı bişey tebrikler lancezgi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı thepassenger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aldım işte 9:45 randevusuyla ama 4 dakıka konustuk çekik gozlu bayanla esasında cok yanlış bu yaptıkları ya hepsi aynı olcak ya da yapmıcaksın farklı bişey tebrikler lancezgi
    valla ben esmer bayana düşmem umarım diodum öylede oldu ama yine de onunlada görüşsem ne kadar toleranslı davrandıgını gördüm,o yüzden bi şekilde beni sorularıyla sıkıştırdıktan sonra ups i gösterirdi..keşke hepsi aynı olsa ama şans işte..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ooooooo valla çok sevindim kardeşim...ben de yarın giriyorum vizeye 4 arkdaşla birlikte ...inş bize de sarşın bayan düşer vize goruşmesini bi atlatsaydık yeter

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

inşallah o düser rahat olun. cok yardımcılar esasında çekik hariç

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet toleransı oldugu kesin o da olmasa kimse ondan vize alamaz ama yinede geçmis olsun

en güzel telaş şimdi başlıyo

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla telaş gerçekten başladı... az kaldı ya görüşmeye Dd bu günleri de atlatcaz eminim bi bakmışız havaalanına gidiyos ellerimizde bavullarla D o günler de gelcez merak etmesin kimse

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

inşaalah kardeşim o günnere bi gelebilseydik keşke bir an önce ama bide şimdi okul vizeleri başlıyo bakalım onlarda napıcaz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya bu çekik gözlü bayan şehir efsanesi gibi, her görüşen korkutuyo adamı

Lancezgi senin işin tam olarak saat kaç gibi bitti, saat kaçta çıkmıştın konsolosluktan?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Laorx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu çekik gözlü bayan şehir efsanesi gibi, her görüşen korkutuyo adamı

Lancezgi senin işin tam olarak saat kaç gibi bitti, saat kaçta çıkmıştın konsolosluktan?
    10:15 civarı diye hatırlıyorum..randevu saati nekdr geçse çıkışında okdr uzuyo ben 1.5 saatte çıktım ama benden sonra girenlerin 2 saati buldu..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı lancezgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ankara'da ki 1 nisan 8.45 vize görüşmemde 30 sn de vize aldım)sarışın bayanla görüştüm, bana, bölümümü, gidecegim yeri, ne iş yapacagımı ve babamın meslegini sordu veee ups e gitmemi söledi..bu arada ortalamam 2.34..fazla heyecanlı değildim zaten vize görüşmesine henüz gitmemiş arkadaşlarda fazla heyecan yapmayın ben beklerken pek çok vize görüşmesini de dinledim heycanlananlar hem konuşmakta hemde duydugunu anlamakta güçlük çekiyo ki buna ragmen vize aldılar,konuşamam diye endişelenmeyin karşınızdaki görevliye bi şekilde derdinizi anlatmanız yeterli oluyo..ben ordayken wat için red alan hiç olmadı..sizde alırsınız darısı hepinizin başınaaa
    Senin Ds2019 formun elindemiydi ? onu merak ettim bende gittim ama bana meşhur beyaz kağıtı verdi ups ile ilgili sadece o firmayla yolla dedi direk masaya yönlendirmedi sanki farklı bir uyguluma gibi geldi bana.
    I was there....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mkopaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin Ds2019 formun elindemiydi ? onu merak ettim bende gittim ama bana meşhur beyaz kağıtı verdi ups ile ilgili sadece o firmayla yolla dedi direk masaya yönlendirmedi sanki farklı bir uyguluma gibi geldi bana.
    hımm evet ds 2019 vardı..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tamam arkadaşım sorunuma çok yardımcı oldun
    I was there....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

benim arkadaşımda 1 nisanda gitti direk birinci ağızdan söylüyorum sarışın bayandan 30 sn de almış vizeyi. aynı soruları sormuş. orda birisiyle tanışmış çocuk kıbrıs amreikan kültürde hazırlıkmış ama transkripti yokmuş onlara vermiyolarmış okullarında konsolos neden kıbrıssta girmiyosun burda giriyosun demiş sen amerikaya göçersin geri dönmezsin demiş ve vize reddi

bu dediğim siyahi olanla girmiş görüşmeye

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı bahaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arkadaşımda 1 nisanda gitti direk birinci ağızdan söylüyorum sarışın bayandan 30 sn de almış vizeyi. aynı soruları sormuş. orda birisiyle tanışmış çocuk kıbrıs amreikan kültürde hazırlıkmış ama transkripti yokmuş onlara vermiyolarmış okullarında konsolos neden kıbrıssta girmiyosun burda giriyosun demiş sen amerikaya göçersin geri dönmezsin demiş ve vize reddi

bu dediğim siyahi olanla girmiş görüşmeye
    anladım bahaya yani 2008 wat'ta vize reddi alan var başvuruda benim asıl bilmek istediğim o çünkü elçilik herkese kağıt veriyomuş ondan sonra pasaport boş gelebiliyor muş gibi bi izlenimde oldu demek ki beyaz/yeşil kağıt verip de
    yolladıklarının bi farkı oluyormuş
    I was there....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşın topiği bu ama bende aldım arkadaşlar vizeyi 09,15 randevusu ankarada sanırım bir kişi red yemiş wat öğrencilerinden anladığım kadaryıla o günkü görüşmede sarışın bayana düşerseniz çok fazla zorlamıyor 2 arkadaşım esmer olana düştü biraz fazla soru soruyor ama neticede upse gönderdi bizde ds2019 formlarımızla girdik korkmanıza hiç gerek yok

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

veee içinde vizemle pasaportumda bugun ups ile geldi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Wink

Alıntı lancezgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    veee içinde vizemle pasaportumda bugun ups ile geldi
    hayırlı uğurlu olsun kardes
    bekle beni amerika

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

darısı başımıza...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

BannedUser
    Guest

ben alamam bu vizeyi
    offff offffffff

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar sonunda bana da sarışın kğt saçlı bi bayan düştü valla kadın çok tatlıydı ..kadınla ayak üstü bi sohbet ettik.. valla aslında ordaki hiçbir konsolos danışmanları kotu deil ya da zorlayıcı deil bence.. ancak ing de zorlanan arkadaş olursa biras ters davranabiliyorlar..arkadaşıma ailen ne yapıyor diyince ing olarak arkadaşım da pek anlamamış ailesinin ne iş yaptıgı hakkında oldugunu..sora kadın did you know family demiş 3 kere .. bakmış arkadaş ing konuşuyo sora düzelmiş o da

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks