ARkadaşlar Vermont a veya Yakınlarına Giden veya Gitmeyi DÜşünen var mI???![]()
ARkadaşlar Vermont a veya Yakınlarına Giden veya Gitmeyi DÜşünen var mI???![]()
A.B.G
altar
burak
güvenç
Vermont a giden çok fazla arkadaş yok gibi bizden başka![]()
Bende Vermont a gidiyorum ''Smugglers' Notch Resort'' diye bir tatil yerine
Var mı arkadaşlar Vermont'a daha önce gitmiş ya da bu sene gidecek olan. Yoksa forumda tekmiyimNeyse yakın eyaletlere gidecek arkadaşlar var oraya gidince belki görüşürüz.
bende vermont a gidicem
Hangi kasabasına gitceksin peki?
Ne zaman gidiyorsun peki? Ben 14 haziranda Stowe da olcam.
Sevindim vallaBana 30 km uzaktasın olmazsa görüşürüz bi ara. Ne iş yapcaksın orda?
S-pectacular
Harbiden ya dağ başındaNasıl olcak o iş. Otelin havuzunda falan mı durcan yoksa?
Hmm iyi bakalım inşallah güzel geçer bütün yazın![]()
VERMONT giden arkadaşlar niye vermont seçtiniz nasil bire yer yardimci olursaniz sevinirim
Ben de vermont a gidiyorum Stowe a trapp familylodge.
Oraya, civara giden arkadaşlarla görüşebiliriz. Ki sanırımistemesek de görüşürüz.
Daha türkiye deyim. 26 sında gidicem ama belli değil henüz.Bİlet almadım.
Bİrde trapp family e gidenler. Pick up ı onlara yaptırdınız mı yoksa BTV den kendiniz mi ulaştınız otele.
Merhaba, 2008 yazında vermont-stowe koyunde wat yaptık. Buradaki gitmeden önceki mail lerime cevap gelmedi. Muhtemelen o tarafa giden az kişi var ya da interneti sevmiyorlar.
BU ARADA Vermont için söylenebilecekler.
Vermont küçük bir eyalet, fazla şehirleşmiş, gelişmiş bir yer değil. Sessiz, sakin, huzurlu bir yer. Burlington en gelişmiş yeri ( Başkent Montpelier'den bile).
Vermont a gidenler mutlaka araba ehliyetiyle gitsinler veya aralarında ehliyeti olanlar olsun yoksa pek güzel tatil yapamazsınız. Heryer arabayla gitmeniz lazım. Toplu taşıma yok denecek mkadar az. Boston, New york city veya NY eyaleti yakın sayılır ve buradan off day larinizde gezmeye gidebilirsiniz. Arabanız yoksa markete gitmek bile gözünüzde büyüyebilir.
Şimdilik bu kadar, muhtemelen 2009 wat çılar siteye düşmeye başlayınca soru soran olur o zaman daha spesifik yazarım.
daha yazacak çok var mükemmel bir tatilin ardından...
VERMONT Türklerin az bulunduğu harika, ufak ve çoğunlukla gerçek Amerikalıların yaşadığı çok sakin bir eyalet. Yazları bahar gibi havasıyla harika insanlarıyla dolu sadece insana huzur veren bir yer.![]()
Plaka rengi çok itici benceÇim yeşili :P
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Bende gitmek istiyorum, Wat 2008'de Mississippi'de heder oldumama bu kez kuzeye gidicem. Gerçi karayipler ve Central America olayı güzeldi ama havalimanında 30 dolarım kaldı sadece istanbuldayken.
![]()
llorando, de cara a la pared...
var mı 2009da vermonta gelecek olan
biz manchesterda equinox resortta olacağız
canada ya geciş konusu nsl arkadasm?_
vermont hakkında bildigim tek sey en yüksek verginin burda olmasıdır.%16 oranında kesiliyor...
bende vermont galiba tam belli değil "randolph " firi olan var mi?
vermont randolph kasabasinda cadir kurma işi teklif edildi. gitmeme 2 hafta kala bu iş geldi şirket kabul etme ve etmeme arasinda kaldim nyc 8 saat uzaklikta kuzey dağlik bir bolge. kucuk bir yer olmasi gezici bir iş olmasi olumlu yonleri, iş bilmedigim ve istemedigim turden merkez cok uzak kararsiz kaldim ne yapmaliyim sizce?
o zaman yanlış biliyorsun
http://www.turkishwat.net/eyaletlere...ighlight=vergi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks